طرز تهیه ساندویچ کالباس که جزو ساندویچها و برگرها خوراکیهای خوشمزهای هستند. که از در کنار هم قرار گرفتن نان، برشهای سبزیجات و مواد غذایی پروتئینی همچون تکههای کالباس درست میشوند. یکی از انواع ساندویچهایی که به عنوان میانوعده یا وعده غذایی اصلی میتوانید درست کنید ساندویچ کالباس است. ساندویچ کالباس و کتلت سیب زمینی یکی از نوستالژی ترین ساندویچ هایی است. که در ایران از قدیم سرو میشد.
از طرز تهیه ساندویچ کالباس به عنوان یک وعده غذایی استفاده کنید. یا از آن مثل انواع ناگت یا مرغ سوخاری و کیک مرغ و لازانیا برای پذیرایی در جشن تولد و یا مراسمات خاص سرو کنید. به دلیل لذیذ بودن این غذا از ان استقبال خوبی میشود. کالباس از مواد غذایی است که حامیان و طرفداران خاص خود را دارد. امروزه انواع کالباس ها با طعم متفاوت را میتوانید تهیه کنید.
طرز تهیه ساندویچ کالباس بسیار ساده است. به طوری که افرادی که در سطح اشپزی مبتدی هستند. نیر توانایی سرو این غذای لذیذ را مثل سمبوسه دارند. ما نیز در ساده ترین روش و اما خوشمزه ترین را در کوتاه ترین زمان ممکن به شما اموزش میدهیم. امیدواریم لذت انرا ببرید.
طرز تهیه ساندویچ کالباس با پنیر پیتزا
مواد لازم برای 4 نفر:
نان ساندویچی | 4 عدد |
کالباس | 10 ورق |
پنیر چدار | 4 ورق |
گوجه | 3 عدد |
خیار شور | 4 عدد |
سس | به میزان دلخواه |
کاهو | 4 عدد |
برای طرز تهیه ساندویچ کالباس ابتدا گوجه را کامل بشویید. وقتی اب آن کامل جدا شد. انرا به شکل دلخواه پوست بکنید. سپس خیار شور را شسته و ان را عمودی ریز کنید. برای اینکه کاهوها از نان بیرون نزدند. انرا از وسط به دو قسمت مساوی نصف کنید. وقتی مواد داخل نان را اماده کردید. به سراغ مرحله بعد میرویم.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ کالباس نان را بیاورید. داخل انرا کامل و درست به طوری که مواد جا بشود خالی کنید. یک قاشق از سس مورد علاقه خود که مایونز یا فرانسوی یا سس سیر را روی سطح نان بریزید. انرا با قاشق روی نان پخش کنید. و سپس دو ورق و نیم کالباس گوشت یا مرغ را روی آن قرار دهید. تا اینجا پایه یک غذا ساده را اماده کردهاید.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ کالباس یک ورق پنیر را از وسط نصف کنید. بر روی کالباس بگذارید. اگر دوست دارید. انرا به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید. تا پنیر اب شود. اگر اینکار را دوست ندارید. بر روی پنیر گوجه و خیار شور و کاهو را بگذارید. به مدت 30 دقیقه انرا درون یخچال قرار دهید. بعد از ان ساندویچ شما اماده و انرا به همراه نوشابه سرو کنید . نوش جان لذت انرا ببرید.
طرز تهیه ساندویچ کالباس تنوری
مواد لازم برای ساندویچ کالباس تنوری:
کالباس | 8 ورق |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
نان ساندویچی | 4 عدد |
گوجه | 3 عدد |
قارچ | 200 گرم |
سس | به میزان دلخواه |
کاهو | 4 برگ |
خیار شور | 4 عدد |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
برای طرز تهیه ساندویچ کالباس تنوری ابتدا در گام اول کاهو و گوجه و خیارشور و قارچ را خوب بشورید. بعد از ان ابکش کنید. وقتی اب انها رفت. قارچ ها را عمودی خورد کنید. کمی روغن درون تابه بریزید. قارچها را به ان اضافه کنید. تا آب انداخته و سپس سرخ شوند. در اخر به ان مقداری فلفل سیاه و اویشن اضافه کنید.
یک تابه چدن روی حرارت قرار بدهید. سپس 1 قاشق روغن روی آن بریزید. حالا ژامبونها را روی آن گذاشته و گریل کنید. بعد از اینکه یک طرف ان به خوبی سرخ شد. انرا برگردانید. بعد از یک دقیقه قارچ هارا روی ان بگذارید. سپس پنیر پیتزا را روی ان قرار دهید. وقتی پنیر اب شد. ان را خاموش کنید.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ کالباس نان را خالی کنید. روی انرا سس دلخواه بریزید. مواد اماده شده از کالباس و قارچ و پنیر را روی سس قرار دهید. سپس روی ان گوجه و کاهو و خیار شور را بچینید. انرا به همراه نوشابه و سالاد سزار میل کنید. نوش جان
طرز تهیه ساندویچ کالباس با سیب زمینی
مواد لازم برای 4 نفر:
نان ساندویچی | 4 عدد |
کالباس | 10 ورق |
سیب زمینی | 2 عدد |
گوجه | 3 عدد |
خیار شور | 4 عدد |
سس | به میزان دلخواه |
کاهو | 4 عدد |
روغن | به اندازه نیاز |
برای طرز تهیه ساندویچ کالباس ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید. سپس کامل انرا خلالی ریز و بعد بشورید. بعد از اینکه انرا ابکش کردید. انرا درون تابه ای که روغن داغ شده. بریزید. بعد از اینکه کمی سرخ شد. به ان نمک فلفل و اویشن اضافه کنید. وقتی که سیب زمینی کامل سرخ شد. زیر انرا خاموش کنید. اجازه بدهید خنک شود. حال گوجه را کامل بشویید. وقتی اب آن کامل جدا شد. انرا به شکل دلخواه پوست بکنید.
سپس در ادامه طرز تهیه ساندویچ کالباس خیار شور را شسته و ان را عمودی ریز کنید. برای اینکه کاهوها را از وسط به دو قسمت مساوی نصف کنید. وقتی مواد داخل نان را اماده کردید. به سراغ مرحله بعد میرویم. نان را از وسط نصف کنید. داخل انرا کامل و درست به طوری که مواد جا بشود خالی کنید.
یک قاشق از سس مورد علاقه خود که مایونز یا فرانسوی یا سس سیر را روی سطح نان بریزید. انرا با قاشق روی نان پخش کنید. و سپس دو ورق و نیم کالباس گوشت یا مرغ را روی آن قرار دهید.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ کالباس بر روی ان گوجه و خیار شور و کاهو را بگذارید. و روی ان سیب زمینی های سرخ شده را بریزید. به مدت 1 ساعت انرا درون یخچال قرار دهید. اینکار باعث میشود مواد به خورد هم برود. بعد از ان ساندویچ شما اماده و انرا به همراه نوشابه سرو کنید . نوش جان لذت انرا ببرید. نوش جان
کالری ساندویچ کالباس
ما در فست فود راجب ضررات و فواید گفتیم. کالری ساندویچ کالباس به موارد متفاوتی بستگی دارد. به میزان پنیر مصرفی به میزان سس مصرفی و موارد دیگر اما به طور میانگین در هر 100 گرم ساندویچ کالباس 250 کالری وجود دارد. همچنین دارای 24 گرم کربوهیدرات و 17 گرم پروتئین و 11 گرم چربی است. حال کالاسی مر غ بالای 70 درصد 28 کالری و کالباس گوشت بالای 70 درصد 56 کالری دارد.
از این رو در مصرف طرز تهیه ساندویچ کالباس خوشمزه مراعات کنید. سعی براینکه از کالباس هایی با درصد بالا و برندهای معتبر استفاده کنید. از سس های کم چرب به مقدار کمی مصرف کنید. نا برای رژیم غذایی و سلامتی مفید باشد. حتما در کالری سوزی ان از ورزش استفاده کنید. ورزش هایی مانند دوییدن پیاده روی شنا و دوچرخه سواری کالری سوزی مناسبی دارند.
دیدگاهتان را بنویسید