طرز تهیه کشک بادمجان که یکی از غذاها و یا پیش غذای محبوب ایرانی است را به شما اموزش میدهیم. کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی مثل جوجه کباب و اکبر جوجه و کله پاچه و بریانی و خورشت فسنجان است. این غذا به نسبت غذای راحتی است. از این رو افرادی که در اشپزی بسیار ماهر نیستند نیز میتوانند این غذار تهیه کنند.
کشک بادمجان مثل حلیم و بادمجان شکم پر در مناطق مختلف ایران مورد تهیه میشود. و طرز تهیه کشک بادمجان در هر منطقه باتوجه به سلیقه و آداب محلی متفاوت است. در دوران قاجار یکی از غذاهای مورد علاقه حاکمان و اشراف بوده است. امروزه نیز در بسیاری از مهمانی ها نقشی پر رنگ دارد.
کشک بادمجان از غذاهایی است که از افراد کم سن تا بزرگسالان ان را میپسندن و در مجالس جا دارد. از این رو ما به شما طرز تهیه کشک بادمجان را به شیوه مجلسی اموزش میدهیم. تا در یک وعده شام یا پیش غذا در مهمانی این غذای خوشمزه را تهیه و میل کنید.
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی با گردو
مواد لازم برای طرز تهیه کشک بادمجان برای 4 نفر:
بادمجان | 5 عدد |
کشک | 4 قاشق غذاخوری |
گردو چرخ کرده | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 4 حبه |
پیاز | 2 عدد |
ادویه | در توضیحات |
نعنا خشک | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
برای طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید. سپس به صورت دلخواه ریز و برش بزنید. و داخل یک سینی قرار بگذارید. در ادامه برای انکه تلخی بادمجان را بگیرید. مقداری نمک روی بادمجان ها بریزید. سپس اجازه دهید30 دقیقه استراحت کنند.
در ادامه بادمجان ها را که با نمک پوشیده بودید. بشویید و آبکشی کنید. با یک پارچه فشار دهید تا آب اضافی موجود در بادمجان ها خشک شود. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. سپس مقداری روغن را به تابه اضافه کنید. پس از اینکه روغن داغ شد. بادمجان ها را به تابه اضافه کنید. دو سمت بادمجان ها را به خوبی سرخ کنید. سپس از تابه خارج کنید. در اخر روغن انرا با دستمال خشک کنید.

طرز تهیه کشک بادمجان با گردو
در ادامه طرز تهیه کشک بادمجان پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. تابه را روی گاز قرار دهید. کمی روغن به تابه اضافه کنید. به خوبی تفت دهید. پیاز را بله تابه اضافه کنید. انرا خوب تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. در ادامه سیرها را به صورت ریز خرد کنید. در حد یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت دهید.
بادمجان ها را با گوشتکوب یا غذاساز به طور کامل له کنید. سپس انرا به تابه اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه و بادمجان له شده را به خوبی تفت دهید. تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود. مغز گردوی اسیاب شده را به تابه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. تا با هم یکدست شوند.
در ادامه طرز تهیه کشک بادمجان پس از انکه مواد کمی تفت خورد. پس از اینکه غذا به روغن افتاد. کشک را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه کشک بادمجان ها را چک کنید تا نمک و ادویه آن به میزان لازم باشد. سپس درب تابه را قرار دهید. تا کشک و بادمجان به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند و جا بیفتد.
طرز تهیه کشک بادمجان ساده
در ادامه طرز تهیه کشک بادمجان مواد را تست کنید. اگر نیاز بود کمی پودرسیر و نمک به مواد اضافه کنید. بعد از گذشت این مدت کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظرتان بریزید. سپس با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک و گردو به سلیقه خود تزیین نمایید.
کشک بادمجان را به همراه نان میل کنید. توجه داشته باشید. میتوانید بادمجان را به جای انکه سرخ کنید. بر روی گاز یا بر روی اتش کبابی کنید. که اینکار دلبخواه میباشد. نوش جان

کالری کشک بادمجان
در ادامه طرز تهیه کشک بادمجان به کالری ان میرسیم. کالری کشک بادمجان به عواملی مانند میزان روغن نحوه سرو بادمجان بستگی دارد. از این رو نمیتوان میزان دقیق کالری را بازگو کرد. اما به طور میانگین در هر 100 گرم کشک بادمجان 120 کالری وجود دارد. همچنین کشک بادمجان دارای 8 گرم کربوهیدرات و 12 گرم پروتئین و 5 گرم چربی و 3 گرم فیبر دارد.
از این رو برای سلامت بهتر و رژیمی شدن این غذا بهتر انکه از میزان روغن کمتری استفاده کنید. همچنین بعد از میل این غذا برای تناسب اندام و سلامتی بیشتر ورزش هایی مثل پیاده روی و شنا را که چربی سوز و مناسب برای بدن هستند را جتما در اولویت قرار دهید.
چگونه بادمجان خوب را تشخیص دهیم
برای طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه خیلی مهم است که بادمجان های سالمی انتخاب کنید که تلخ نباشد. بادمجانها با تعداد تخمه کمتر معمولا طعم شیرینتری دارند. همچنین ان طعم تلخی را ندارند. و به همین دلیل، در زمان آمادهسازی برای غذاهایی مانند کشک بادمجان، نیازی به مراحل اضافی برای رفع تلخی نخواهند داشت.
این نکته میتواند به بهبود کیفیت طعم غذا کمک کند و مراحل آمادهسازی را سادهتر میسازد. هنگام خرید بادمجان، به دنبال نوعی باشید که پوست صاف و براق دارد و فاقد تخمههای زیاد است. همچنین بهتر انکه وقتی بادمجان را پوست میگیرید. کمی به ان کمی نمک و یا اب لیمو اضافه کنید. اینکار باعث میشود تلخی بادمجان گرفته شود.

چگونه تلخی بادمجان را بگیریم
در طرز تهیه کشک بادمجان تلخی غذا مهم است. کشک بادمجان ممکن است. با تمام زحمت هایی که برای سرو ان کشیدید تلخ شود. اما دلیل اصلی ان چیست؟ دلیل اصلی تلخی بادمجان است. خیلی مهم است که قبل از هر چیز بتوانید تلخی بادمجان را بگیرید. خیلی از بادمجان ها تخم های زیادی دارند. که این باعث تلخی کشک بادمجان میشود. از این رو بهتر انکه قبل از انکه کباب کنید. تخم های انرا از بادمجان جدا کنید.
یکی از راهکارهای دیگر این است. که بادمجان را دو نصف کنید. انرا در معرض نور خورشید قرار دهید. انرا به مدت یک ساعت بدون حرکت ثابت نگه دارید. راه حل بعدی اینکه قبل از استفاده از بادمجان به ان نمک بزنید. راه حل بعدی اینکه روی بادمجان را کمی با اب لیمو تازه چرب کنید. اجازه دهید. به مدت 30 الی 40 دقیقه روی بادمجان بماند. سپس انرا بشوید.
دیدگاهتان را بنویسید