طرز تهیه جوجه کباب که در دسته اصیلترین و لذیذترین غذای ایرانی مثل کباب تابه ای است . در زمان حال در مراسم ها و مجالس تا پیک نیک و گردش های آخر هفته، و 13 بدر پای ثابت سفره های ایرانیان است. طبخ این غذا طبق دستورالعمل های مختلفی مثل لوبیا پلو یا عدس پلو دارد. از تنوع زیادی نیز برخوردار است. به همین دلیل شاهد انواع فراوانی از جوجه کباب هستیم.
برای طرز تهیه جوجه کباب با کیفیت و طعمی مشابه رستوران باید نکاتی کلیدی و به اصطلاح فوت و فنهای مخصوص آشپزی را رعایت کنید. که ما چه در نحوه صحیح مرینیت کردن. چه اموزش چخت به ساده ترین روش اما لذیذ ترین روش را به شما اموزش میدهیم.
![طرز تهیه جوجه کباب](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/08/۲۰۲۴۰۸۱۲_۱۵۳۳۵۹-983x1024.jpg)
مرینیت جوجه کباب
مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ | 1 عدد مرغ |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
سس سفید | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون بی بو | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد |
لیمو تازه | 1 عدد |
ادویه | در توضیخات |
برای طرز تهیه جوجه کباب ابتدا مرغ را بتدا کامل بشورید. سپس به قطعات مناسب (نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک) خرد کنید . در ظرفی مناسب بریزید. اگر برای مجلسی تهیه میبینید. بهتر ان است که فقط از سینه مرغ استفاده کنید.
در گام بعدی طرز تهیه جوجه کباب پیاز را به صورت خلالی یا حلقه ای خرد کنید. و در میان مرغ قرار می دهیم. البته برای بهتر مزه گرفتن ان بهتر است که اب پیاز را هم درون ظرف حامل مرغ ها بریزید. روغن زیتون را اضافه می کنیم. به خوبی با مرغ مخلوط کنید. بعد از ان آب لیمو را به همراه نمک ، فلفل سیاه ، سس و 2 قاشق غذاخوری زعفران به ظرف حاوی مرغ اضافه میکنیم . با دست مواد داخل کاسه را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
در ظرف را قشنگ با سلفون میپوشانیم . ظرف را به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید. تا مرغ علاوه بر اینکه استراحت کند . طعم دار نیز بشود. البته اگر می خواهید جوجه کباب شما مانند رستوران ها شود. درست این است که مرغ را از شب قبل طعم دار کنید. در این صورت بسیار لذیذتر میشود.
![طرز تهیه جوجه کباب ایرانی](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2025/01/۲۰۲۵۰۱۳۰_۱۶۳۸۴۲-750x1024.jpg)
طرز تهیه جوجه کباب در منزل
جوجه مرینیت | 1 عدد مرغ |
گوجه | 6 عدد |
برای طرز تهیه جوجه کباب پس از مراحل قبلی یعنی اینکه مرغ طعم دار شدن. آنرا از ظرف خارج می کنیم . سپس مرغ را روی یک سطح صاف مثل تخته گوشت قرار میدهیم. و با دست هر قطعه گوشت مرغ را نگه داشته و سیخ را از داخل آن عبور می دهیم. نکته مهم ان که قسمت های اسنخوان را مثل کتف و بال در یک سیخ قرار دهید. همچنین قطعات گوشت لخم مانند گوشت سینه را در یک سیخ قرار دهید. تا جوجه کباب ها به طور یکسان مغز پخت شوند. گوجه را هم سیخ بزنید.
در ادامه طرز تهیه جوجه کباب پس از اینکه ذغال ها اماده شدن. سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم . وقتی کباب ها کمی خودشان را گرفتند. سپس آنها را به صورت یکسان می چرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند. بعد از چند دقیه گوجه را روی ذغال بگذارید. در حین پخت چندین بار جای سیخ هارا باهم عوض کنید.
وقتی جوجه اماده شد. میتوانید بر روی ان کره نیز اضافه کنید. با دست جوجه ها را نگه دارید. سپس سیخ را بیرون بکشید. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو کنید. نوش جان
![طرز تهیه جوجه کباب](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/01/IMG_20240127_132605_115-940x1024.jpg)
کالری جوجه کباب
نکته بعد از طرز تهیه جوجه کباب کالری ان است. کالری جوجه کباب برای اشخاصی که به میزان کالری مصرفی خود اهمیت قائلند،به دلیل رژیم غذایی یا مشکلات خاص مسئله مهمی است. باید توجه کنیم که کالری جوجه کباب با برنج یا نان بیشتر است. جوجه کباب را باید قبل از سرو در مواد بخوابانید. که دستورالعملهای مختلف دارد. با توجه به این میزان کالری نیز میتواند کم یا زیاد شود.
هر 100 گرم جوجه کباب با استخوان و پوست (ران، کتف و بال) حاوی 240 کالری است. حال باید توجه کرد که هر یک سیخ جوجه کباب با استخوان حدودا 350 گرم وزن دارد. و 100 گرم جوجه کباب بدون استخوان (سینه مرغ) 170 کالری دارد. و هر سیخ حدود 250 -200 گرم وزن دارد.
علاوه بر جوجه هر یک کفگیر برنج دارای 250 کالری است. یک کفه دست نان هم دارای 80 کالری است. هر 100 گرم جوجه دارای 23 گرم پروتئین نیز است. همچنین 13 گرم چربی نیز دارد.
![طرز تهیه جوجه کباب](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/07/۲۰۲۴۰۷۳۰_۱۵۳۴۲۰-598x1024.jpg)
طرز تهیه جوجه کباب کوبیده
برای طرز تهیه کباب کوبیده مرغ که یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و لذیذ ایرانی است که از نظر ظاهری و مواد شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. این کباب مرغ یک انتخاب صحیح برای افرادی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند. کباب مرغ در رستورانهای خاصی سرو میشود. قلقهای خودش را دارد و اگر آنها را رعایت کنید ظرف مدت کوتاهی یک کباب خوشمزه و آبدار با طعمی فوقالعاده خواهید داشت. که ما ان را به شما اموزش میدهیم.
مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ | 550 گرم |
روغن زیتون | 30 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 حبه |
ادویه | در توضیحات |
جوجه کوبیده
برای طرز تهیه جوجه کباب ایرانی ابتدا یک عدد ران و سینه را فیله کنید. استخوان های آن را نیز جدا کنید. مرغ های را دوبار چرخ کنید. سپس در کاسه ای بزرگ بریزید. این کار برای انسجام بهتر مواد در دستور کوبیده مرغ قرار گرفته است. پیاز ابتدا پوست می گیریم. پس از شستشو، با رنده ریز رنده می کنیم. سپس آب پیاز را با کمک از دست به طور کامل می گیریم. سپس پیاز آب را به کاسه محتوی گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.
نوبت به پوست کندن سیرها میرسد. انرا میگیریم. و می شوییم، سپس رنده ریز می کنیم. و به دیگر مواد اضافه میکینم. ادویه ها که شامل(نمک،فلفل سیاه، زردچوبه،و پودر سیر) را به مرغ اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری زعفران را به مرغ اضافه کنید . سپس شروع به ورز دادن تا ادویه ها و مرغ کنید.کاملا به خورد مواد برود.
کاسه را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. تا گوشت استراحت کند. اینکار باعث به خوبی مرغ را طعم دار میکند. بعد از ان چند انتخاب دارید:
1- همان شیوه سرو تهیه کباب کوبیده است. که با مرغ را به سیخ بزنید. و روی زغال اول طرف اول برشته شود. و بعد برگردانید و طرف دوم ان را بپزید. سرو و نوش جان کنید.
2- کف تابه را با کمی روغن زیتون چرب کنید. مایه کباب را کف تابه می ریزیم. با کف دست آن را کف تابه با قطر یکسان پهن کنید. به طوری که همه نقاط مایه کباب یکدست شود. سپس اجازه دهید. تا گوشت آب خودش را جذب کند. یعنی خودش را بگیرد. زمانی که کباب مرغ خودش را گرفت. با کارد آرام روی گوشت برش های طولی بزنید. سپس دو طرف انرا سرخ کنید. نوش جان
![طرز تهیه جوجه کباب کوبیده](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/10/۲۰۲۴۱۰۰۵_۱۰۳۷۲۴-958x1024.jpg)
دیدگاهتان را بنویسید