طرز تهیه خورشت قیمه که یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی مثل خورشت قورمه سبزی خورشت فسنجان و دیزی است. را با ما اموزش ببینید. خورشت قیمه یکی از پایه های غذای مجلسی مثل ته چین مرغ و باقالی پلو با گوشت است. این غذای سنتی و محبوب ایرانی، طعمی دلپذیر، غنی از پروتئین و مواد معدنی دارد. هنگامی که به همراه برنج که با زعفران خوش عطر تهیه شود. تجربهای لذیذ و فراموشنشدنی را برای شما به ارمغان میآورد.
طرز تهیه خورشت قیمه به قرن ها قبل بازمیگردد. نام اصیل این خورشت از واژه ترکی قیمه به معنای گوشت خرد شده گرفته شده است. البته طرز تهیه خورشت قیمه در شهرهای ایران بسیار متفاوت است. به عنوان مثال در بعضی شهرها از سیب زمینی استفاده نمیکنند. اما ما به شما یک خورشت قیمه مجلسی خوشمزه را یاد میدهیم.
طرز تهیه خورشت قیمه فوت و فن های خاص خود را دارد. راز خوشمزگی خورشت قیمه مجلسی ارام ارام جا افتادن ان است. که باعث ترکیب بهتر طعم ها و مزهای دلنشین و ماندگار میشود. خورشت قیمه علاوه بر طعم لذیذ و همه پسند بودن ارزش غذایی بالایی نیز دارد. پس پیش یه سوی طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی برای ناهار خوشمزه و ماندگار شدن.
طرز تهیه خورشت قیمه خیلی خوشمزه
مواد لازم برای طرز تهیه خورشت قیمه با گوشت برای 4 نفر:
گوشت | 400 گرم |
سیب زمینی | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
لپه | 200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
لیمو عمانی | 3 عدد |
ادویه | در توضیحات |
روغن | به میزان لازم |
برای طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی با گوشت ابتدا لپه را پاک کنید. سپس انرا به خوبی بشویید. یک کاسه را تا نصف پر آب کنید. سپس به مدت چند ساعت دورن ان کاسه بخیسانید. اینکار باعث میشود تا نفخ آن برطرف شود. همچنین با سرعت بیشتری نیز اماده شود یعنی بهتر بپزد. بهتر انکه از شب قبل لپه را خیس کنید. باید توجه کنید. که هر چن ساعت اب داخل کاسه را تعویض کنید.
در ادامه طرز تهیه خورشت قیمه پیازها را به صورت نگینی خوب خرد کنید. در حدی که پیاز زیر دندان نیاید. سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که تمایل دارید. تا خورشت را تهیه کنید. تفت دهید تا شفاف و نرم شوند. باید اجازه دهید. تا خامی پیاز گرفته شود. سپس کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. تا رنگ زردچوبه به خرد پیاز برود.

دستور پخت خورشت قیمه مجلسی با گوشت
در ادامه طرز تهیه خورشت قیمه گوشت گوسفندی را با اب بشویید. سپس ان را با چاقو به تکه های کوچک خورشتی خرد کنید. اگر گوشت را از قبل داشتید. اجازه دهید یخ ان آب شود. گوشت خورشتی نه باید ریز باشد. که به چشم نیاید. نه باید بزرگ باشد که نپزد. پس ان را متوسط ریز کنید.
در ادامه پیاز که با زردچوبه تفت خورد. گوشت را به ان اضافه کنید. اجازه دهید چند دقیقه گوشت با پیاز تفت بخورد. تا کمی تغییر رنگ دهد. در ادامه وقتی گوشت گوسفندی کمی خود را جمع کرد. پس از اینکه گوشت کمی سرخ شد. به ان چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.باید تا نصف قابلمه را اب تشکیل دهد.
در ادامه حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید. تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد حرارت را ملایم میکنیم. تا گوشت حدود یک ساعت بپزد. در ادامه طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی رب گوجه فرنگی را در یک تابه تفت دهید. سپس به خورش اضافه کنید. نکته مهم اینکه مراقب باشید. که رب گوجه فرنگی را نسوزانید زیرا باعث تلخی شدن خورشن میشود.
طرز تهیه خورشت قیمه برای ۴ نفر
در ادامه پس از اینکه رب گوجه فرنگی رابه خورشت اضافه کردید. انرا خوب هم بزنید. تا رنگ خورشت تغییر کند. در ادامه اجتزه دهید. نا چندتا قل بزند. سپس لپه را که خیس کرده بودید. آبکش کنید. درون تابه با کمی روغن چند دقیقه تفت دهید. تا خامی آن گرفته شود. سپس لپه را به خورشت اضافه کنید. اجازه دهید. تا یک و نیم تا دو ساعت بپزد.
در ادامه طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی بعد از نیم الی یک ساعت از ریختن لپه به درون خورشت لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید. سپس تخمه های داخل لیمو عمانی را از ان خارج کنید. اینکار باعث میشود تا خورشت شما تلخ نشود. سپس بعد از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختند. نوبت به اضافه کردن لیمو عمانی به داخل خورشت میرسد.
درادامه پس از افزودن لیمو عمانی، مقداری نمک و فلفل سیاه به خورشت قیمه اضافه کنید. درون لیوان کوچکی زعفران را اب جوش یا یخ اماده نید. سپس انرا به خورشت اضافه کنید. یکی از فوت و فن های خورشت قیمه این است. که 1 قاشق چای خوری دارچین به خورشن خود اضافه کنید.

آموزش خورشت قیمه خوشمزه مجلسی
در ادامه طرز تهیه قیمه اگر دوست داشتید. که زنگ خورشت قیمه شما تیره تر یاشد. میتوانید دارچین از ابتدای پخت خورشت اضافه کنید. سپس زیر شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید. تا خورش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. در ادامه سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس انرا ریز خرد کنید. تا برای خورشت قیمه مناسب باشند. سپس انرا با اب سرد بشویید.
در ادامه وقتی سیب زمینی را شستید. انرا ابکش کنید. سپس انرا با یک دستمال تمیز به خوبی خشک کنید. سپس در روغن سرخ کنید. در ادامه ان را به خورشت اضافه کنید. در ادامه اجازه دهید به خوبی با خورشت بپزد. برای تهیه برنج بهتر انکه از برنج دم کشی استفاده کنید. که ما طرز تهیه برنج اب کش را قبلا به شما امورش دادیم.
در گام اخر طرز تهیه خورشت قیمه در چند دقیقه اخر اگر لازم بود. به خورشت نمک یا فلفل اضافه کنید. سپس خورشت را در ظرف مورد نظر به همراه برنج سرو کنید. نوش جان امیدواریم از طرز تهیه خورشت قیمه لذت برده باشید. تجربیات و نظرات خود را نیز با ما به اشتراک گذارید.

کالری خورشت قیمه با گوشت
یکی از موارد مهم در میل این غذا توجه به کالری خورشت قیمه است. قطعا کالری این غذا برای افرادی که به تناسب اندام خود اهمیت میدهند. همچنین ورزشکار هستند. بسیار مهم است. کالری خورشت قیمه به عوامل متفاوتی بستگی دارد. اما به طور میانگین در هر 100 گرم خورشت قیمه با گوشت 200 کالری وجود دارد.
همچنین خورشت قیمه در هر 100 گرم دارای 16 گرم پروتئین و 10 گرم چربی و 10 گرم کربوهیدرات است. که این اعداد بدون در نظر گرفتن برنج هست. از این ر. بهتر انکه در میل این غذا با تناسب با رژیم غذایی خود عمل کنید. همچنین مناسب تر انکه از میزان روغن کمتری نیز برای طرز تهیه این غذا استفاده کنید. تا بدنی سالم تر داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید