طرز تهیه فلافل که به نوعی فست فود ایرانی مثل ساندویچ مرغ است. را به شما اموزش میدهیم. شهرهای جنوبی و کشور های عربی به خصوص ابادان غذاهای خوشمزه زیادی مثل سمبوسه و حمص و شاورما دارد. اما یکی از اصیل ترین و محبوب ترین این غذاها فلافل است. کمتر کسی است که به جنوب ایران سفر کند و فلافل ابادانی و جنوبی را میل نکند.
طرز تهیه فلافل مثل کتلت سیب زمینی و مرغ گریل و ناگت مرغ و اسنک خیلی راحت است. از این رو بسیاری از دانشجویان و دانش اموزان از این غذا به دفعات زیاد استفاده میکنند. فلافل را سس های مختلفی تست میکنند. اما یکی از این سس های خوشمزه سس انبه است. فلافل به دلیل اینکه غذایی اقتصادی است محبوبیت بالایی دارد.
طرز تهیه فلافل به دلیل انکه سالم است همچنین غذایی گیاهی است . برای افرادی که بیاری های کلیوی و یا به هر دلیل امکان مصرف انواع گوشت را ندارند. یا گیاه خوار هستند. بسیار مناسب است. ما به دنبال ان هستیم چند طرز تهیه فلافل خوشمزه را به شما اموزش دهیم. این غذارا در پیش غذا نیز میتوان به عنوان فینگرفود استفاده کرد.
طرز تهیه فلافل آبادانی
مواد لازم برای طرز تهیه فلافل برای 4 نفر:
نخود | 350 گرم |
ادویه | در توضیحات |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سیر | 4 حبه |
جعفری | 60 گرم |
روغن | به میزان لازم |
لیمو ترش | 1 عدد |
ابتدا برای طرز تهیه فلافل خوشمزه ابادانی باید نخودها را به خوبی بگذارید تا خیس بخورد. حال هر چقدر این زمان بیشتر باشد. در پایان پخت فلافل بهتری خواهید داشت. همچنین باعث میشود نفخ نخود بهتر از بین رود. حداقل زمانی که برای خیساندن نخودها باید اختصاص دهید 4 ساعت است.
نکته مهم در طرز تهیه فلافل اینکه اب نخود را در چندین مرحله تعویض کنید. سپس برای ادامه طرز تهیه فلافل نخود خیسانده را به همراه جعفری ، سیر ، پیاز ، پودر تخم گشنیز ، کمی فلفقل قرمز داخل میکسر یا چرخ گوشت بریزید. تا مایه فلافل به صورت یکدست میکس شود. باید نکته ای را بگوییم: اینکه فلافل اصل جعفری ندارد. اما جعفری بافت و مزه خوبی را به فلافل میدهد.
فلافل آبادان
در ادامه طرز تهیه فلافل باید بگوییم خیلی از سایت های اموزشی درون فلافل سیب زمینی میریزند. که اینکار اشتباه است. خیلی مهم است که نخود و مواد را چرخ کنید. زمانی که مایه فلافل چرخ شود به صورت کامل له نمی شود. پس از اینکه مایه فلافل را چرخ یا میکس کردید. آب لیمو ترش را بگیرید و به مواد اضافه کنید.
در ادامه طرز تهیه فلافل بعد از انکه اب لیمو را اضافه کردید. مواد را به خوبی هم بزنید. تا مزه ها به خورد هم برود. سپس مقداری نمک ، کمی فلفل سیاه و زردچوبه را به مایه فلافل اضافه کنید. در این مرحله پس از اضافه کردن ادویه یک مرتبه دیگر مایه فلافل را چرخ کنید.
یکی از نکات کار این است که بعد از میکس مجدد مواد فلافل را حدود 2 دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا منسجم و یکدست شود. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد ، بهتر است آنرا حدود یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. اینکار باعث میشود مزه ها باهم ترکیب و مواد منسجم تر شود.
طرز تهیه فلافل با نخود
در ادامه طرز تهیه فلافل یک ظرف یا تابه گود را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. سپس به حدی روغن داخل آن بریزید که فلافل ها در روغن شناور باشند. اجازه بدهید به خوبی روغن داغ شود. حالا نوبت به قالب گیری فلافل است. به اندازه ای که جا میشود فلافل را قالب بزنید.
سپس مواد داخل قالب را داخل روغن بریزید و اجازه دهید فلافل ها به آرامی مغز پخت شوند. یکی از نکات مهم هنگام سرخ کردن فلافل حرارت زیر ظرف است. اگر حرارت را زیاد کنید تا فلافل ها سریعتر بپزند ، روغن خیلی سریع می سوزد و سیاه می شود. ضمن اینکه اطراف فلافل های شما سرخ می شود و داخل شان خام خواهد ماند. . پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
در ادامه طرز تهیه فلافل به سراغ سرو ان میرویم. ابتدا نان ساندویچی را بیاورید. سپس درون نان ساندویچی چند عدد گوجه و خیار شور قرار دهید. در کنار مواد داخل نان فلافل هارا بچینید. سپس به روی ان سس انبه بریزید. در کنار خانواده انرا میل کنید. نوش جان
کالری فلافل
بعد از طرز تهیه فلافل به کالری فلافل میپردازیم. فلافل انواع متفواتی دارد مثل فلافل کلاسیک یا ابدانی یا فلافل پنیری که از این رو کالری های متفاوتی نیز دارند. اما به طور میانگین در هر 100 گرم فلافل ابادانی 240 کالری وجود دارد. که به بدن منتقل میشود.
همچنین فلافل دارای 25 گرم کربوهیدرات و 8 گرم پروتئین و 12 گرم چربی در هر 100 گرم است. برای طرز تهیه فلافل بهتر انکه از روغن کمتری برای سرو این غذا بهره مند شوید. اگر بتوانید روغن این غذارا کم کنید. شما یک غذای مناسب دارید.
از این رو که دارای پروتئین کم برای افرادی که توانایی میل مرغ و گوشت و ماهی را ندارند. همچنین افرادی که گیاه خوار هستند. همچنین انواع ورزش های کالری و چربی سوز را بعد از میل این غذا از یاد نبرید. ورزش هایی مثل پیاده روی و شنا که برای بدن مفید هستند.
چگونه فلافل را پفکی کنیم؟
قطعا شما هم در منزل دوست دارید فلافلی مثل بیرون و پفکی تهیه کنید. از دلایلی که فلافل بعضی ساندویچی ها پوک و پفکی میشود. این است که به مایه فلافل خود جوش شیرین یا پکینگ پودر اضافه می کنند. که همین امر باعث ترد شدن بیش از حد فلافل ها می شود.
جوش شیرین زیان های زیادی برای بدن دارد و توصیه نمیشود که از آن استفاده کنید. اما می توانید برای پفکی شدن فلافل های خود کمی پکینگ پودر به مایه فلافل اضافه کنید. همچنین در صورتی که می خواهید مانند برخی فلافلی ها فلافل های شما هم کنجدی شوند می توانید مقداری کنجد سفید به مایه فلافل خود اضافه کنید.
البته می توانید با یک روش دیگر هم فلافل های خود را کنجدی کنید ، به این صورت که در زمان سرخ کردن فلافل ها انها را در بشقاب حاوی کنجد بغلتانید سپس در روغن بیندازید و سرخ کنید. ولی باید مراقب باشید. که کنجد ها نسوزد و شکل بدی به غذا ندهد.
دیدگاهتان را بنویسید