ناگت مرغ و مرغ گریل یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه بین المللی است. که با گوشت مرغ تهیه می شود. ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و خوش عطر و بو میباشد. به دلیل اینکه زود اماده میشود معروفیت خاصی پیدا کرد. در میان کودکان و نوجوانان و جوانان بسیار ساندویچ محبوب مثل کالباس و کتلت یا سالاد الویه است. به طوری که از میل این غذا بسیار لذت میبرند.
ناگت مرغ یکی از غذاهای دانشجویی خوب است. ناگت مرغ به دلیل اینکه هم بسیار اقتصادی میباشد. هم به سرعت اماده میشود. از این رو در میان دانشجویان محبوبیت خاصی دارد. علاوه بر تمام اینها درای تنوع خاصی نیز میباشد. به عنوان مثال ناگت مرغ و قارچ یا ناگت مرغ و پنیر و موارد دیگر که هر کدام به تنهایی بسیار خوشمزه است. ناگت مرغ به مانند مرغ سوخاری و سمبوسه و فلافل محبوب است.
به دلیل اینکه که ناگت های مرغ بیرون یعنی شرکتی دارای چربی زیاد هستند. که این برای رژیم غذایی مضر میباشد. توصیه میشود که این غذای خوشمزه را در خانه با بهترین مواد اولیه مناسب با بدن و سلامتی تهیه ببینید. ما به شما یاد میدهیم که برای یک شام خوشمزه این غذارا به بهترین شکل ممکن سرو کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده
مواد لازم برای تهیه این غذا برای 4 نفر:
مرغ | 500 گرم |
ارد سفید | نصف پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
نان تست | 2 عدد |
ادویه | در توضیحات |
گوجه | 2 عدد |
خیار شور | دو عدد |
نان ساندویچی | 4 عدد |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
پودر سوخاری | نصف پیمانه |
برای تهیه ناگت مرغ خوشمزه ابتدا نان های تست را خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. بعد از ان 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. خوب با یکدیگر مخلوط کنید. تا نانها حالت خمیری پیدا کنند و کاملا نرم شوند. وقتی که حالت خمیری پیدا کرد. بروید به سراغ مرغ اگر استخوان دارد از ان جدا کنید. گوشت را برش های ریز برش بزنید. نمک، فلفل سیاه، پودر سیر را به مرغ اضافه کنید. انرا به خوبی مخلوط کنید. تا به خرد هم برود.
مرغ را که حسابی ورز دادید. به نان های تست اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد آنها را داخل میکسر بریزید. تا کاملا به شکل پوره در بیایند. اگر میکسر ندارید. اینکار را با چاقو بزرگ انجام دهید. یعنی انرا ساطوری ریز ریز کنید. وقتی کامل ریز شد. در ادامه ۱1قاشق غذاخوری از آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه می کنیم. مایع ناگت مرغ شما اماده میباشد. انرا برای یک ساعت درون یخچال بگذارید.
سرخ کردن
خمیر را از یخچال خارج کنید. درون چند ظرف پودر سوخاری و تخم مرغ و ارد سفید را بریزید. به انها برای مزه بهتر ادویه یعنی نمک و پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را با دست شکل دهید. انرا یکبار درون ارد سفید بار دیگر درون تخم مرغ بگذارید. در گام اخر انرا درون پودر سوخاری کامل بگذارید. به طوری که تمام مواد اغشتهبه ان شود. برای همه اینکار را تکرار کنید.
درون تابه روغن بریزید. وقتی که خوب داغ شد. انرا روغن بیندازید. تا با حرارت ملایم سرخ شود. پس از سرخ شدن ناگت ها روغن اضافی شان را با دستمال بگیرید. درون نان ساندویچی گوجه و خیار شور بگذارید. ناگت مرغ را درون ان بچینید و با سس سیر یا سس کچاپ میل کنید. نوش جان انرا درست کرده. در کنار خانواده لذت انرا ببرید.
طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ
ابتدای کار لازم است. شما کاملا از داشتن مواد اولیه و مواد لازم برای تهیه این غذا مطمئن باشید. سعی کنید تا جایی که میتوانید از مواد تازه استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه این غذا برای 4 نفر:
مرغ | 500 گرم |
قارچ | 400 گرم |
سیر | 4 حبه |
نان تست | 2 عدد |
پودر سوخاری | نصف پیمانه |
تخم مرغ | 1 الی 2 عدد |
ادویه | در توضیحات |
ارد | نصف پیمانه |
برای تهیه این ناگت مرغ ابتدا کنارههای نان تست را به خوبی برش دهید. برای تهیه این خمیر فقط به مغز نان تست نیاز دارید. انرا درون ظرفی بعد از ان 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. خوب با یکدیگر مخلوط کنید. تا نانها حالت خمیری پیدا کنند و کاملا نرم شوند. وقتی که حالت خمیری پیدا کرد. بروید به سراغ مرغ اگر استخوان دارد از ان جدا کنید. گوشت را برش های ریز برش بزنید. نمک، فلفل سیاه، پودر سیر را به مرغ اضافه کنید. انرا به خوبی مخلوط کنید. تا به خرد هم برود.
مرغ خرد شده رابه همراه سیر داخل چرخ گوشت، میکسر یا غذاساز قرار دهید. توجه کنید که گوشت مرغ را دوباره چرخ کنید تا خمیر گوشت مرغ کاملا یک دست شود. بعد از ان زمان آن نان تستهای خیس شده را به مواد اضافه کنید. قارچها را به خوبی از آلودگی پاک کنید، سپس آنها را خرد کنید و به تکههای بسیار ریز تبدیل کنید.
قارچهای خرد شده به خمیر گوشت مرغ اضافه کنید. برای مدت زمان 5 دقیقه کل مواد را باهم ورز دهید تا مزهها به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس کمی ادویه که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را به خمیر گوشت مرغ اضافه کنید. انرا مخلوط کنید. به مدت 30 دقیقه درون یخچال بگذارید.
سرخ کردن
خمیر را از یخچال خارج کنید. درون چند ظرف پودر سوخاری و تخم مرغ و ارد سفید را بریزید. به انها برای مزه بهتر ادویه یعنی نمک و پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را با دست شکل دهید. انرا یکبار درون ارد سفید بار دیگر درون تخم مرغ بگذارید. در گام اخر انرا درون پودر سوخاری کامل بگذارید. به طوری که تمام مواد اغشتهبه ان شود. برای همه اینکار را تکرار کنید.
درون تابه روغن بریزید. وقتی که خوب داغ شد. انرا روغن بیندازید. تا با حرارت ملایم سرخ شود. پس از سرخ شدن ناگت مرغ روغن اضافی شان را با دستمال بگیرید. انرا به همراه ساندویچ دلخواه میل کنید. نوش جان لذت انرا ببرید.
کالری ناگت مرغ
کالری ناگت مرغ به میزان روغن استفاده شده. همچنین میزان پنیر پیتزا مصرفی متفاوت است. اما به طور خلاصه باید بگوییم در هر 100 گرم ناگت مرغ 297 کالری وجود دارد. همچنین دارای 18 گرم چربی و 16 گرم کربوهیدرات و 15 گرم پروتئین یافت میشود.
از این نوع غذاها که در روغن سرخ میشوند مثل مرغ سالاد سزار رو به دلیل داشتن چربی بالا بهتر انکه این غذا را کم چرب درست کنید. از روغن های سالم و با کیفیت و به مقدار کم بهره ببرید. بعد از ان حتما کالری سوزی کنید. این کار را به همراه ورزش هایی مثل دوییدن پیاده روی و شنا انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید