طرز تهیه اسنک که یکی از غذاهای پرطرفدار مثل سالاد الویه و سالاد ماکارونی و کیک مرغ در بین خانواده ها می باشد . به دلیل تنوع در مواد میانی آن با تمامی ذائقه ها سازگار است. اسنک را با روش های مختلفی تهیه میکنیم. در عرض تنها چند دقیقه یک غذا با طعم خوشمزه درست کنید. با یک ترفند ساده طرز تهیه اسنک مختلف درست کنید.
همانطور که میدانید برای طرز تهیه اسنک می توانید با مرغ، گوشت و مواد دیگر مثلا از سوسیس و کالباس استفاده کنید. برخی دیگر ترجیح میدهند این غذا را با گوشت چرخ کرده و مرغ یا کالباس یا با مواد گیاهی مثل ذرت قارچ یا سیب زمینی به صورت رژیمی و کاملا سالم درست کنند.
کودکان و نوجوانان جز طرفداران پروپا قرص این نوع غذا مثل ناگت و سمبوسه هستند . با طرز تهیه اسنک اعضای خانواده خود را هیجان زده کنید. همچنین اسنک بسیار راحت درست میشود. تنها کافی است از طرز تهیه ی اسنک که برای شما در نظر گرفتیم استفاده کنید و در کمترین زمان لذت انرا ببرید.
طرز تهیه اسنک کالباس
مواد لازم برای اسنک کالباس:
کالباس گوشت یا مرغ | 300 گرم |
ذرت | 80 گرم |
فلفل دامه | 80 گرم |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
نان تست | برای هر نفر دو عدد |
قارچ | 150 گرم |
ادویه | در توضیحات |
برای طرز تهیه اسنک ابتدا کالباس ها را اندازه دلخواه برش بزنید .(بهتره نگینی یا مکعبی خرد کنید). فلفل دلمه را نیز بشورید . ریز خرد کنید. قارچ ها را بشورید. سپس با چاقو اسلایس ریز کنید .مقداری آبلیمو روی قارچ ها بریزید.
در ادامه طرز تهیه اسنک قارچ ها داخل تابه بدون روغن با حرارت بسیار بالا تفت دهید. تا آبش کشیده شود . تا در هنگام پخت اسنک ها را خمیر نکند.
دستگاه را به برق زده . روی تفلون آن با کمک قلمو روغن زده. تا کمی چرب شود .سپس روی نان تست کمی پنیر بریزید. و از مواد کالباس و فلفل دلمه و قارچ و ذرت بریزید . کمی فلفل سیاه و آویشن روش بپاشید مقداری دوباره پنیر روی مواد بریزید.
اگر دستگاه ندارید. همین کار را درون یک ماهیتابه انجام دهید و مقدار کمی روغن درون ان بریزید. سپس یک ظرف سنگین را روی ان قرار دهید.
در ادامه طرز تهیه اسنک روی مواد یک نان تست دیگر قرار دهید . در دستگاه را ببندید. به مدت 10دقیقه اجازه تا نان ها طلایی شوند. سپس از دستگاه خارج کنید . با سس کچاب و خردل تزئین کرده . و روی اسنک کالباس دوباره مقداری آویشن بریزید. نوش جان
طرز تهیه اسنک مرغ
مواد مورد نیاز برای 4 نفر :
فیله مرغ | 4 یا 5 عدد |
قارچ | 200 گرم |
پیاز | 2 عدد کوچک |
فلفل دلمه | 1 عدد |
ذرت | 80 گرم |
پنیز پیتزا | 150 گرم |
نان تست | برای هر نفر 2 عدد |
ادویه | در توضیحات |
برای طرز تهیه اسنک ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم . تفت دادن را ادامه می دهیم . تا پیاز و ادویه های ترکیب شوند.
فیله های مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا فیله ها را در حدی که تغییر رنگ دهند تفت می دهیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.
در اخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه می کنیم . بعد به موادمان ذرت را نیز اضافه میکنیم. تابه را کنار میگذاریم. روی هر نان تست مقداری از مایه مرغ می ریزیم. سپس مقداری پنیر روی مایه مرغ می ریزیم . با کف دست کمی فشار می دهیم تا نان ها به هم بچسبند.
در ادامه طرز تهیه اسنک حالا نان تست کامل را داخل ساندویچ ساز قرار می دهیم و درب ساندویچ ساز را می بندیم. تا اسنک ها اماده شود. در اخر اسنک های اماده شد را از وسط از هم جدا می کنیم. اگر سانویچ ساز نداشتید. از ماهیتابه استفاده کنید. نوش جان
کالری اسنک
بعد از طرز تهیه اسنک به سراغ کالری برویم. هر 100 گرم اسنک مرغ حدود 250 کالری دارد. که این میتواند بسته به روغن میزان چربی مواد متفاوت نیز باشد. همچنین دارای 36 گرم کربوهیدرات و 14 گرم پروتئین و 6 گرم چربی و 3 گرم فیبر است. یک عدد اسنک مرغ کامل 385 کالری دارد. همچنین مرغ سرشار از ترکیبات مغذی و ویتامینها است. از جمله سلنیوم و فسفر. گوشت مرغ حاوی ویتامینهای گروه B مانند نیاسین (ویتامین B3) و ویتامینهای B6 و B12 است.
باید توجه باشید انرا در روغن زیاد غوطه ور نکنید. همچنین از روغن های گیاهی استفاده کنید. برای سرو ان از سس چرب کمتر استفاده کنید. برای همین موارد میزان چربی ان ممکن است کم یا زیاد شود. سعی بر اینکه غذا را رژیمی و کم روغن سرو کنید داشته باشید.
انواع اسنک
در زمان حال گزینش یک اسنک خوشمزه کار سختی است. دلیل چنین موضوعی نیز وجود انتخابهای بسیار گوناگون در حوزه اسنکها است. طرز تهیه اسنک های مختلفی وجود دارند مثل : مرغ , تن ماهی, قارچ و گوشت, اسنک پنیری, کالباس, اسنک هندی, اسنک ذرت و پنیر و میگو که هر کدام از اینها بستگی به میل هر شخص دارد همه همگی درای مزه های خاص خود هستند. هر کدام درای خواصیت های خاص خود میباشد.
اسنک ساز
در زمان های دور رستوران های زیادی وجود نداشت. بیشتر مسافران امکان اینکه غذای گرم بخورند نبود. در آن زمان، آنها ساندویچ سرد درست می کردند. آن ها را می خوردند. و همچنین اگر هم می خواستند ساندویچ گرم درست کنند. نیاز به آتش و محلی برای پختن آن ها نیاز داشتند. اما با گذشت زمان ساندویچ ساز ها اختراع شدند. که نیازی به گرمای آتش ندارند. و با کمترین امکانات میتوانند ساندویچی خوشمزه و گرم با طرز تهیه اسنک را برای شما آماده کنند.
ساندویچ سازها ممکن است. ظروف آشپزخانه غیر ضروری باشند. اما بهترین مزیت این محصول این است. که وقتی با کمبود زمان پخت روبرو هستید. یا ظرف پخت مفصلی ندارید، می با استفاده از این دستگاه برای تهیه غذای خود در وقت زیادی صرفه جویی کنید.
اسنک ساز ها در دو نوع خانگی و صنعتی تولید میشوند. اسنک سازهای خانگی دارای ظاهری ظریف تر و زیبا تر هستند. همچنین به زیبایی آشپزخانه منزلتان کمک می کنند. اسنک ساز های صنعتی دارای ظاهری سخت تر و بدون زیبایی خاصی هستند. از دستگاه های صنعتی در رستوران ها و فست فودی ها استفاده می شوند. دارای قدرت بالاتری در تهیه اسنک هستند.
دیدگاهتان را بنویسید