طرز تهیه ذرت مکزیکی که از میان وعده های خوش طعم و محبوب در جهان مثل حمص عربی و ساندویچ هات داگ است. اصالت این میان وعده لذیذ همان گونه که از نامش آشکار است .متعلق به مکزیک می باشد البته ذرت مکزیکی که در ایران رایج است. از ذرت مکزیکی ، مکزیک بسیار متفاوت تر می باشد. در واقع ما شاهده ایرانیزه ان مثل اسنک یا سالاد الویه هستیم.
ذرت مکزیکی سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است. که منبع غنی از پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای سالم محسوب میشود. این غذای مکزیکی همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به محافظت از بدن در برابر بیماریها کمک میکند. از این رو غذاییست که کودکان انرا دوست دارند. شما میتوانید با بهترین مواد با کمک از طرز تهیه ذرت مکزیکی انرا برای کودکان درست کنید.
طرز تهیه ذرت مکزیکی کار خاصی ندارد؛ فقط کافی است. چند ترفند ساده را یاد بگیرید . مواد را به ترتیب با هم ترکیب کنید تا در نهایت، از ترکیب مواد مختلف با هم یک اثر هنری بسازید؛ ما به ساده ترین روش ام لذیذ و دلچسب ان را به شما اموزش میدهیم.
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ
مواد لازم برای طرز تهیه ذرت مکزیکی 4 نفر:
ذرت | 500 گرم |
قارچ | 250 گرم |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 3 قاشق غذاخوری |
ادویه | در توضیحات |
اب لیمو | 1/4 الی 1/2 لیمو تازه |
شروع اشپزی طرز تهیه ذرت مکزیکی
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی ابتدا قارچ ها رو به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم . مقداری آب به قابلمه اضافه و روی حرارت قرار می دهیم. تا قارچ ها به طور کامل بپزد.
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی اگر از بلال استفاده می کنید بلال ها رو دون کرده {یا از ذرت اماده} سپس با مقداری آب و نمک اجازه می دهیم تا بپزند. برای سرعت بیشتر می توانید از کنسرو ذرت استفاده می کنید . ابتدا ذرت ها را از کنسرو خارج می کنیم سپس آبکش کرده و می شوییم.
اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید. ذرت ها را 30 دقیقه زودتر از فریزر خارج می کنیم تا یخ شان باز شود سپس میشوییم و آبکش می کنیم.
در این مرحله از طرز تهیه ذرت مکزیکی پس از اینکه ذرت آماده شد. مقداری کره را در یک قابلمه مناسب می ریزیم . روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در صورتی که کره در دسترس ندارید می توانید به جای آن از روغن مایع یا روغن زیتون نیز استفاده کنید.
پس از اینکه کره ذوب شد. ذرت ها را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه قارچ ها را هم اضافه می کنیم .به تفت ادامه می دهیم. تا آب اضافی قارچ ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند.
گام اخر طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه
در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی پس از اینکه مخلوط ذرت و قارچ را به خوبی تفت دادیم سس مایونز را اضافه می کنیم. پس از اینکه سس مایونز را اضافه کردیم حرارت را ملایم تر می کنیم. در ادامه پودر آویشن را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم.
در مرحله آخر طرز تهیه ذرت مکزیکی پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد. پس از اضافه کردن پنیر پیتزا، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود، سپس ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم. از طرز تهیه ذرت مکزیکی نهایت بهره را ببرید.
خواص ذرت مکزیکی
بعد از طرز تهیه ذرت مکزیکی میرسیم به خواص ذرت سرشار از ویتامین های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، فسفر و آهن است و دارای مواد آنتی اکسیدان (ضدسرطان) و فیبر غذایی است. ذرت از مواد غذایی محسوب شده. که باعث افزایش فعالیت های مغز شود. که به همین دلیل باعث بهبود عملکرد مغز میشود.
ذرت دارای مقادیر مناسبی از فسفر است. به همین دلیل به بهبود عملکرد و سلامت کلیه ها کمک میکند. ذرت به دلیل وجود ویتامین C و انواع آنتی اکسیدان های قوی به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند. محتوای فیبر موجود در یک فنجان ذرت 18 درصد از مقدار توصیهشده روزانه است. درنتیجه میتواند به کاهش مشکلات گوارشی مانند یبوست و هموروئید کمک کند.
روتنوئیدها مانند زآگزانتین و لوتئین، ممکن است. سلامت چشم را تقویت کند. لوتئین و زآگزانتین کاروتنوئیدهای غالب ذرت هستند. که تقریباً ۷۰ درصد از کل محتوای کاروتنوئید را تشکیل میدهند. همچنین ذرت برای کاهش انواع التهاب در پوست و اندامهای دیگر، سبب ایجاد خواص ذرت برای پوست صورت و بیماریهای التهابی دیگر میشود.
ضررهای ذرت مکزیکی
ذر ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی میرسیم به ضررهای مصرف ذرت مکزیکی به عنوان میان وعده سبب افزایش کالری دریافتی میشود. موجب چاقی افراد می شود. ذرت به دلیل قند بالا و کربوهیدرات فراوان در صورت مصرف زیاد افراد را دچار اضافه وزن می کند. برای تهیه ذرت مکزیکی به ذرت ، کره، نمک، سس های پرچرب و برخی افزودنی های دیگر برای بهترکردن طعم و مزه آن می افزایند به همین علت این نوع ذرت سبب چاقی می شود.
ذرت مکزیکی به دلیل داشتن مواد دیگر و ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند برای بیماران قلبی – عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون مضر است و سبب افزایش فشار خون افراد می شود .
ذرت حاوی فیبر و مواد مغذی فراوان است و سموم را از بدن دفع می کند. اما مصرف زیاد ذرت به علت فیبر فراوان برای معده مضراست و موجب ابتلا به سوء هاضمه در افراد می شود.
ذرت، حاوی قند است . مصرف آن سبب پوسیدگی دندان می شود . پس بعد از ان مسواک بزنید. همچنین افرادی که بیماری قند دارند. در زیاد مصرف کردن ان مراعات کنند.
کالری ذرت مکزیکی
در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی به کالری ان میرسیم. ذرت از نظر اهمیت غذایی پس از گندم و برنج قرار دارد. همچنین سرشار از ویتامینهای A ،C ،B و املاح زیادی چون کلسیم، پتاسیم، فسفر و منیزیم است. خوب است بدانید در 100 گرم ذرت مکزیکی 300 کالری انرژی نهفته است. اکنون اگر با کره و پنیر پیتزا ترکیب شود. بر اساس حجم مصرف دارای بیش از 700 کالری انرژی به بدن بدهد.
قند موجود در ذرت شیرین، بعد از برداشت شدن، به سرعت تبدیل به نشاسته می شود. ذرت دارای هر دو نوع فیبر یعنی فیبر محلول و نامحلول است. اما حدود 87 درصد از فیبر آن دارای نوع نامحلول است. فیبر نامحلول باعث دفع ضایعات بدن از طریق سیستم گوارشی می شود. چربی ان نیز به میزان کره مصرفی و نوع پنیر مصرفی متغیر است.
دیدگاهتان را بنویسید