طرز تهیه ساندویچ مرغ که یکی از محبوبترین غذاهای سریع و خوشمزه مثل شاورما و هات داگ و سوسیس بندری است. را اموزش میدهیم. ساندویچ مرغ در سراسر جهان مثل حمص مصرف میشود. این ساندویچ با ترکیبی از مرغ تازه، نان نرم و مواد متنوع دیگر، انتخابی ایدهآل برای وعدههای غذایی سبک و میانوعدهها به شمار میآید. مرغ، بهعنوان ماده اصلی این غذا، نهتنها طعمی لذیذ و ملایم دارد، بلکه منبع غنی پروتئین است.
آنچه طرز تهیه ساندویچ مرغ را منحصربهفرد میکند. تنوع بی پایان در روشهای آمادهسازی آن است. از مرغ گریل و سرخ تا مرغ آبپز یا تکههای سوخاری، هر روش پخت طعمی متفاوت به این غذا میبخشد. همچنین مواد همراه مانند سبزیجات تازه، پنیر، سسهای مختلف و ادویههای گوناگون، به این ساندویچ عمق و غنای بیشتری میدهند.
طرز تهیه ساندویچ مرغ نهتنها به دلیل طعم خوشمزهاش مثل مرغ سوخاری محبوب است. بلکه به دلیل راحتی در تهیه و مصرف نیز مورد توجه قرار میگیرد. این غذا بهویژه برای افرادی که زندگی پرمشغلهای دارند. یا به دنبال گزینهای سریع و سالم هستند، انتخابی عالی محسوب میشود. با وجود ترکیب ساده مواد اولیه، این غذا قابلیت تغییرات و نوآوری بسیاری دارد و میتواند بهعنوان یک وعده غذایی ساده یا حتی خوراکی مجلل در مهمانی ها سرو شود.
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
مواد لازم برای طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ برای 4 نفر:
سینه مرغ | 550 گرم |
قارچ | 500 گرم |
پنیر پیتزا | 350 گرم |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
نان ساندویچی | 4 عدد |
ادویه | در توضیحات |
روغن | به میزان لازم |
سس سیر | 1 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
لیمو | 1 عدد |
برای طرز تهیه ساندویج مرغ و قارچ ابتدا پیاز را به خوبی پوست بگیرید. سپس انرا به صورت نگینی خرد کنید. سپس انرا کنار بگذارید. سینه های مرغ به اندازه دلخواه خرد کنید. مرغ را به صورت تکه های کوچک و نازک در اورید. سپس مرغ را بشویید. اجازه دهید به خوبی اب آن خارج شود.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ ابتدا مقداری روغن درون تابه ای مناسب بریزید. سپس تابه را روی شعله بگذارید. هنگامی که روغن داغ شد. پیاز هایی که به صورت نگینی شده را اضافه کنید. پیاز را تا جایی تفت میدهیم که تغییر رنگ دهد. سپس سینه های مرغ را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن به ان زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس اجازه دهید چند دقیقه اماده شود.
![طرز تهیه ساندویچ مرغ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2025/01/۲۰۲۵۰۱۲۴_۱۸۴۰۵۱-828x1024.jpg)
ساندویچ مرغ و قارچ
در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ قارچ هارا خوب بشویید. انرا ابکش کنید. سپس قارچ ها را در یک تابه به همراه روغن تفت دهید. بعد از چند دقیقه تفت دادن مقدار کمی نمک و پودر سیر را اضافه کنید. و چند دقیقه دیگر تمام مواد را تفت دهید.
در گام بعدی هنگامی که قارچ در مرحله اخر پخت بود. به ان پنیر پیتزا را اضافه کنید. سپس درب ماهیتابه را بگذارید. تا پنیر به خوبی آب شود. در این زمان مرغ هایی که از قبل پخت را بیاورید. مرغ هارا به خوبی ریش ریش کنید. درون یک کاسه سس سیر به همراه ماست و سس مایونز و یک لیمو را بریزید. سپس به ان مقداری فلفل سیاه و اویشن و پودر سیر را اضافه کنید.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ سس را به خوبی ترکیب کنید. تا یکدست شود. در ادامه درون نان ساندویچی یک لایه از سس را بزنید. انرا با قاشق پخش کنید. سپس مقداری مرغ را درون نان بریزید. سپس روی مرغ وسس قارچ به همراه پنیر را اضافه کنید. ساندویچ مرغ و قارچ شما اماده است. نوش جان
![طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2025/01/۲۰۲۵۰۱۲۴_۱۸۴۲۵۰-959x1024.jpg)
طرز تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی
مواد لازم برای طرز تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی برای 4 نفر:
سینه مرغ | 600 گرم |
سیب زمینی | 3 عدد بزرگ |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
نان ساندویچی | 4 عدد |
ادویه | در توضیحات |
روغن | به میزان لازم |
سس سیر | 1 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
لیمو | 1 عدد |
برای طرز تهیه ساندویج مرغ با سیب زمینی ابتدا پیاز را به خوبی پوست بگیرید. سپس انرا به صورت نگینی خرد کنید. سپس انرا کنار بگذارید. سینه های مرغ به اندازه دلخواه خرد کنید. مرغ را به صورت تکه های کوچک و نازک در اورید. سپس مرغ را بشویید. اجازه دهید به خوبی اب آن خارج شود.
در ادامه اشپزی ابتدا مقداری روغن درون تابه ای مناسب بریزید. سپس تابه را روی شعله بگذارید. هنگامی که روغن داغ شد. پیاز هایی که به صورت نگینی شده را اضافه کنید. پیاز را تا جایی تفت میدهیم که تغییر رنگ دهد. سپس سینه های مرغ را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن به ان زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس اجازه دهید چند دقیقه اماده شود.
![طرز تهیه ساندویچ مرغ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2025/01/۲۰۲۵۰۱۲۴_۱۸۴۶۱۹-902x1024.jpg)
ساندویچ مرغ و سیب زمینی
در ادامه طرز تهیه ساندویج مرغ سیب زمینی را پوست بگیرید. انرا خلالی کنید. سپس سیب زمینی هارا به خوبی بشویید. در ادامه سیب زمینی را ابکش کنید. با یک پارچه تمیز سیب زمینی را به خوبی خشک کنید. در ون یک تابه کمی روغن بریزید. وقتی که روغن داغ شد. سیب زمینی را به ان اضافه کنید. اجازه دهید به خوبی سرخ شود.
در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ درون یک کاسه یک قاشق سس سیر به همراه یک قاشق ماست و یک قاشق سس مایونز و یک لیمو اب گرفته را بریزید. سپس به ان مقداری فلفل سیاه و اویشن و پودر سیر و پابریکا را اضافه کنید. سس را به خوبی هم بزنید. تا مواد یک دست شود.
در ادامه مرغ هایی که از قبل اماده کردیم را بیاورید. مرغ را به خوبی ریش ریش کنید. سیب زمینی ها را درون یک ظرف بریزید. به ان نمک و فلفل سیاه و اویشن را اضافه کنید. در ادامه درون نان ساندویچی یک لایه از سس را بزنید. انرا با قاشق پخش کنید. سپس مقداری مرغ را درون نان بریزید. سپس سیب زمینی را درون یک کاسه به همراه سسی که اماده کردیم. به همراه ساندویچ مرغ سرو کنید. ساندویچ مرغ شما اماده است. نوش جان امیدواریم از طرز تهیه ساندویچ مرغ لذت ببرید.
![طرز تهیه ساندویچ مرغ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2025/01/۲۰۲۵۰۱۲۴_۱۸۴۱۲۷-850x1024.jpg)
کالری ساندویچ مرغ
بعد از طرز تهیه ساندویچ مرغ به کالری ساندویچ مرغ میرسیم. کالری ساندویچ مرغ به عموامل متععدی از جمله نوع سس مصرفی میزان روغن مصرفی و نوع مواد اولیه بستگی دارد. اما به طور میانگین در هر 100 گرم ساندویچ مرغ 290 کالری وجود دارد.
همچنین ساندویچ مرغ دارای 20 گرم کربوهیدرات و 15 گرم پروتئین و 15 گرم چربی نیز هست. از این رو این غذای فست فودی مناسب برای انواع ورزشکارا و بدنسازها است. در سرو طرز تهیه ساندویچ مرغ بهتر انکه از میزان روغن کمتری استفاده کرد.
دیدگاهتان را بنویسید