طرز تهیه سوسیس بندری که یکی از غذاهای نوستالژی مثل املت ایرانی کباب تابه ای و کباب کوبیده و کشک بادمجان ؛برای ما ایرانیان است را باهم اموزش ببینیم. سوسیس بندری یکی از ساندویچ های خوشمزه و البته اصیل ایرانی است. اصالت این غذای خوشمزه برای شهرهای جنوبی ایران است. که البته برای طعم عالی و سادگی و اقتصادی بودن همگی شهرهای ایران این غذارا مثل حمص دوست دارند.
سوسیس بندری نوعی فست فود ایرانی مثل ساندویچ فلافل است. این غذا به دلیل ساده بودن. یعنی تمامی افراد حتی اگر در اشپزی ماهر نیستند نیز میتوانند این غذارا اماده کنند. همچنین به دلیل همه پسند بودن میتواند در تمامی مجالس و تولدها مثل ساندویچ هات داگ راه پیدا کند. کمتر کسی یافت میشود که این غذا را دوست نداشته باشد.
طرز تهیه سوسیس بندری انواع متفاوتی دارد. خیلیل ها به ان فلفل دلمه یا سیب زمینی نگینی یا قارچ و پنیر نیز اضافه میککند. که همواره به سلیقه اشخاص برمیگردد. ما نیز سعی بر این داریم چند نوع طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه را به شما اموزش دهیم.
طرز تهیه سوسیس بندری ابادانی
مواد لازم برای طرز تهیه سوسیس بندی برای 4 نفر:
سوسیس گوشت | 5 الی 6 عدد (بسته به سایز سوسیس) |
پیاز | 3 عدد |
ادویه | در توضیحات |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به اندازه نیاز |
سس کچاپ | 1 قاشق غذاخوری |
نان ساندویچی | 4 الی 5 عدد |
برای طرز تهیه سوسیس بندری ابادانی ابتدا سوسیس هارا از پوست خود جدا کنید. در اینجا مهم اینکه سوسیس ها را به صورت مُوَرب برش بزنید. یکی از زیبایی های این ساندویچ سوسیس بندری همین نکته است. پیازهارا پوست بگیرید. سپس انرا خلالی درشت ریز کنید.
در ادامه طرز تهیه سوسیس بندری یک تابه مناسب را روی گاز قرار دهید. کمی روغن اضافه کنید. هنگامی که روغن به خوبی داغ شد. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید. خوب تفت دهید تا پیاز کاملا نرم شود. حال در یک تابه جداگانه کمی روغن بریزید. به ان سوسیس را اضافه کنید.
در ادامه طرز تهیه سوسیس بندری دو طرف سوسیس را خوب سرخ کنید. تا زمانی که دو طرف سوسیس تغییر رنگ دهد. لازم به ذکر است. نباید سوسیس کامل پخت شود و در واقع دو طرف ان برشته شود. به این دلیل که در ادامه سوسیس با پیاز و رب یکبار دیگر باید تفت بخورد. پس اگر سوسیس را کامل سرخ کنید. در اخر بسیار خشک میشود.
سوسیس بندری خانگی
در تابه ای که پیاز قرار داشت. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید. تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود. هنگامی که خامی رب گرفته شد. سس کچاپ و پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به تابه اضافه کنید. فقط در حین تفت دادن؛رب گوجه فرنگی مراقب باشید آنرا نسوزانید.
در ادامه طرز تهیه سوسیس بندری سوسیس را به غذا اضافه کنید. نصف لیوان اب به تابه اضافه کنید. تا زمانی که اب داخل تابه تبخیر شود. به غذا اجازه پخت دهید. سپس غذای شما اماده میباشد. به همراه سس کچاپ و گوجه و خیارشور و نان ساندویچی این غذا را سرو کنیدو نوش جان
سوسیس بندری با قارچ
مواد لازم برای طرز تهیه سوسیس بندی برای 4 نفر:
سوسیس گوشت | 5 الی 6 عدد (بسته به سایز سوسیس) |
پیاز | 3 عدد |
ادویه | در توضیحات |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به اندازه نیاز |
قارچ | 10 عدد |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
نان ساندویچی | 4 الی 5 عدد |
برای طرز تهیه سوسیس بندری با قارچ و پنیر ابتدا سوسیس ها را از پوست خود جدا کنید. در اینجا مهم اینکه سوسیس ها را به صورت مُوَرب برش بزنید. یکی از زیبایی های این ساندویچ سوسیس بندری همین نکته است. پیازها را پوست بگیرید. سپس انرا خلالی درشت ریز کنید.
در ادامه طرز تهیه سوسیس بندری یک تابه مناسب را روی گاز قرار دهید. کمی روغن اضافه کنید. هنگامی که روغن به خوبی داغ شد. سپس پیاز خرد شده؛را به تابه اضافه کنید. خوب تفت دهید تا پیاز کاملا نرم شود. حال در یک تابه جداگانه کمی روغن بریزید. به ان سوسیس را اضافه کنید.
در ادامه طرز تهیه سوسیس بندری دو طرف سوسیس را خوب سرخ کنید. تا زمانی که دو طرف سوسیس تغییر رنگ دهد. لازم به ذکر است. نباید سوسیس کامل پخت شود. در تابه ای که پیاز قرار داشت. ری گوجه فرنگی را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید. تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.
طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه
در ادامه طرز تهیه سوسیس بندری هنگامی که خامی رب گرفته شد. سس کچاپ و پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به تابه اضافه کنید. فقط در حین تفت دادن رب گوجه فرنگی مراقب باشید آنرا نسوزانید. اگر رب گوجه فرنگی شما بسوزد. باعث تغییر رنگ دادن آن میشود. همچنین مزه خوبی به غذای شما نمیدهد.
در ادامه قارچ ها را بشویید. هنگامی که اب آن کامل خارج شد. انرا عمودی ریز کنید. درون یک تابه به همراه روغن و کمی کره قارچ ها را تفت دهید. هنگامی که به خوبی قارچ ها تغییر رنگ داد. به ان فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کنید. وقتی قارچ ها خوب سرخ شد. به ان پنیر پیتزا را اضافه کنید. انها را خوب باهم مخلوط کنید.
در ادامه طرز تهیه سوسیس بندری وقتی که سوسیس بندری ها اماده شد. انرا درون ساندویچ بریزید. به طوری که نصف ساندویچ خالی باشد. سپس نصف دیگر ساندویچ را با قارچ و پنیر پر کنید. سپس به همراه سس کچاپ سرو کنید. نوش جان
کالری سوسیس بندری
کالری سوسیس بندری به عمواملی همچون میزان روغن نوع سوسیس میتواند متفاوت باشد. اما به طور میانگین در هر 100 گرم از سوسیس بندری 260 کالری یافت میشود. همچنین سوسیس بندری دارای 4 گرم پروتئین 20 گرم کربوهیدرات و 16 گرم چربی در هر 100 گرم میباشد.
از این رو به دلیل اینکه سوسیس بندری روغن زیادی میبرد. بهتر انکه از میزان روغن کمتری برای طرز تهیه سوسیس بندری استفاده کنید. همچنین تحقیقات نشان میدهد. ورزش هایی مثل پیاده روی و شنا یا حتی دویدن برای سلامت بدن بسیار مفید هستند. این نوع ورزش ها باعث کالری سوزی و چربی سوزی میشوند. همچنین به تناسب اندام نیز کمکی شایان میکنند.
دیدگاهتان را بنویسید