طرز تهیه هات داگ را که یکی از غذاهای فست فودی مثل لازانیا و مرغ سوخاری است را به شما اموزش میدهیم. هات داگ یکی از غذاهای فست فودی اصیل است که از گذشته تا به امروز تهیه و توزیع میشود. از این رو یکی از پر طرفدار ترین ساندویچ ها نیز مثل سوسیس بندری و ساندویچ کالباس و فلافل و ساندویچ مرغ به شمار میرود.
طرز تهیه هات داگ انواع متفاوتی دارد. هات داگ با پنیر یا هات داگ کلاسیک با انواع سس ها مثل سس قارچ یا سس سیر امروزه سرو میشود. این غذا بین نوجوانان و جوانان پر طرفدار است. از این رو در انواع جشن تولدها میتواند انتخاب مناسبی مثل پاستا الفردو باشد.
اگر طرفدار فست فود هستید. چرا در خانه و با سلیقه خودتان درست نکنید؟ در این صورت، خیالتان راحت است که همه چیز تمیز و در عین حال با بهترین کیفیت تهیه میشود. همچنین در این صورت از بهترین مواد اولیه میتوانید استفاده کنید. از این رو ما به شما طرز تهیه هات داگ با روش های متفاوت را اموزش میدهیم.
طرز تهیه هات داگ پنیری
مواد لازم برای طرز تهیه هات داگ پنیری برای 4 نفر:
هات داگ | 4 عدد |
نان باگت | 4 عدد |
گوجه | 2 عدد |
خیار شور | 6 عدد |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
قارچ | 10 عدد |
سس سیر | 2 قاشق |
سس مایونز | 2 قاشق |
ادویه | در توضیحات |
سس خردل | 2 قاشق |
برای طرز تهیه هات داگ پنیری ابتدا باید سوسیس های مربوطه را از برند دلخواه تهیه کنید. سپس پوست روی سوسیس را بگیرید. روی سوسیس ها به صورت مارپیچ با یک کارد تیز برش ایجاد کنید. اینکار باعث میشود تا زمان سرخ کردن مغز پخت شوند.
در ادامه طرز تهیه هات داگ یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. باید به اندازه ای روغن داخل تابه بریزید که هات داگ ها داخل روغن شناور باشند. ولی خب چون ریختن این اندازه روغن به صرفه نیست می توانید هات داگ ها را به صورت معمولی در روغن کم سرخ کنید. اما مهم ان است که هات داگ مغز پخت شود.
![طرز تهیه هات داگ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/11/۲۰۲۴۱۱۲۹_۲۰۳۸۲۸-637x1024.jpg)
هات داگ با قارچ و پنیر
در ادامه طرز تهیه هات داگ وقتی که یک طرف هات داگ پخت. انرا برگرداید. چمد قطره اب داخل تابه خود بریزید. اینکار باعث میشود هات داگ به خوبی پف کند. سپس اجازه دهید به خوبی ارام ارام با شعله کم هات داگ ها به خوبی مغز پخت شود.
در همین زمانی که یک طرف هات داگ را برگرداندید. نوبت به اماده سازی قارچ و پنیر رسید. ابتدا قارچ را خوب بشویید. بعد از انکه قارچ را به خوبی ابکش کردید. انرا خرد کنید. سپس به همراه کمی روغن درون یک تابه بریزید. قارچ را تا جایی تفت دهید تا آب اضافی ان تبخیر شود.
در ادامه طرز تهیه هات داگ به قارچ مقداری فلفل سیاه و نمک و اویشن را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن پنیر را اضافه کنید. انرا کمی تفت دهید تا پنیر به طور کامل ذوب شود. سپس مواد را با هم بزنید تا کاملا یک دست شوند.
![طرز تهیه هات داگ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/11/۲۰۲۴۱۱۲۹_۲۰۳۷۲۳-663x1024.jpg)
ساندویچ هات داگ
در ادامه طرز تهیه هات داگ به سراغ اماده کردن سس میرویم. درون یک کاسه با سایز متوسط 2 قاشق سس سیر به همراه نصف یک اب لیمو را بریزید. انرا به خوبی با یکدیگرهم بزنید. سپس دو قاشق سس مایونز را به همراه سس خردل به مواد اضافه کنید. در ادامه مقداری پودر اویشن پودر فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید. تا یک دست شوند.
گوجه و خیارشور را به حالتی که دوست دارید. نصف کنید. یک قاشق از سسی که تهیه کردیم را درون نان قرار دهید. سپس گوجه و خیار شور را داخل نان باگت روی سس بریزید. هات داگ را که اماده کردید را روی گوجه ها بگذارید. قارچ و پنیر را روی هات داگ بریزید. حال انرا به همراه خانواده میل کنید. نوش جان
![طرز تهیه هات داگ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/11/۲۰۲۴۱۱۲۹_۲۰۳۴۱۵-1024x907.jpg)
طرز تهیه هات داگ تنوری
مواد لازم برای طرز تهیه هات داگ تنوری:
هات داگ | 4 عدد |
نان باگت | 4 عدد |
گوجه | 2 عدد |
خیار شور | 6 عدد |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
قارچ | 10 عدد |
سس سیر | 2 قاشق |
ادویه | در توضیحات |
برای طرز تهیه هات داگ تنوری در داخل فر باید انرا درست کنیم. برای اینکار سوسیس های مربوطه را از برند دلخواه تهیه کنید. سپس پوست روی سوسیس را بگیرید. روی سوسیس ها به صورت مارپیچ با یک کارد تیز برش ایجاد کنید. اینکار باعث میشود تا زمان تنوری کردن مغز پخت شوند.
در ادامه طرز تهیه هات داگ فر را از قبل گرم کنید. سپس درون سینی فر هات داگ هارا بچینید. کمی بر روی ان روغن مالش دهید. سپس انرا درون فر بگذارید. تا به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه به خوبی بپزد. در اخر اگر نیاز بود میوانید 10 دقیقه دیگر انرا باز در فر بگذارید.
هات داگ تنوری
در ادامه طرز تهیه هات داگ نوبت به اماده سازی قارچ و پنیر رسید. ابتدا قارچ را خوب بشویید. بعد از انکه قارچ را به خوبی ابکش کردید. انرا خرد کنید. سپس به همراه کمی روغن درون یک تابه بریزید. قارچ را تا جایی تفت دهید تا آب اضافی ان تبخیر شود.
در ادامه تهیه هات داگ به قارچ مقداری فلفل سیاه و نمک و اویشن را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن پنیر را اضافه کنید. انرا کمی تفت دهید تا پنیر به طور کامل ذوب شود. سپس مواد را با هم بزنید تا کاملا یک دست شوند.
گوجه و خیارشور را به حالتی که دوست دارید. نصف کنید. کمی از سس را درون نان قرار دهید. سپس گوجه و خیار شور را داخل نان باگت روی سس بریزید. هات داگ را که اماده کردید را روی گوجه ها بگذارید. قارچ و پنیر را روی هات داگ بریزید. حال انرا به همراه خانواده میل کنید. نوش جان
![طرز تهیه هات داگ](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/11/۲۰۲۴۱۱۲۹_۲۰۴۰۳۷-1024x973.jpg)
کالری هات داگ
یکی از موارد مهم در مصرف ساندویچ هات داگ میزان کالری ان است. کالری هات داگ به عوامل متفاومتی مثل سرخ شدن در روغن و یا نوع سس مصرفی برای چربی و یا هات داگ به صورت ساده و یا با قارچ و پنیر بستگی دارد. اما به طور میانگین در هر 100 گرم ساندویچ هات داگ 280 کالری است.
همچنین ساندویچ هات داگ در هر 100 گرم دارای 4 گرم کربوهیدرات و 11 گرم پروتئین و 25 گرم چربی است. از این رو برای کسانی که رژیم غذایی دارند. بهتر است تا در میزان مصرف این ساندویچ خوشمزه رعایت داشته باشند. امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید