طرز تهیه پیتزا پپرونی که یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیایی مثل انواع پاستا است . تاریخچه اصلی این غذا به کشور ایتالیا بر می گردد. طرز تهیه پیتزا پپرونی اولیه با خمیر پیتزا، سس گوجه فرنگی و مقداری پنیر پیتزا طبخ می شد . یکی از انواع پیتزاهای معروف و بسیار پرطرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا با یک نوع سوسیس مخصوص تهیه می شود که پپرونی نام دارد. پپرونی به معنای فلفلی میباشد.
بنابراین، طرز تهیه پیتزا پپرونی یک پیشنهاد فست فودی ویژه برای شام مثل ساندویچ هات داگ و ساندویچ مرغ هست. که اعضای خانواده از اولین لقمه این لذیذ تا آخرین لقمه آن، لذت خواهند برد. همچنین اگر در خانه تهیه شود. قطعاً سالم تر هست. ضمن اینکه سرو پیتزای خانگی بسیار کم هزینه تر از تهیه پیتزای بیرونی است. پیتزا خانگی برای اولین بار در ایتالیا ارائه گردید. وبرای همین مبدا پیتزای امروزی را این کشور میدانیم.
این پیتزا جزء پیتزاهای ایتالیایی است. به مانند پیتزا مارگارینا، پیتزا ناپلی و سایر پیتزاها در تمام نقاط دنیا تهیه می شود. پپرونی یک نوع سوسیس میباشد. که با ترکیب گوشت و فلفل درست میشود. زمانی که مهاجران ایتالیایی به آمریکا رفتند. فرهنگ غذایی و غذاهای خوشمزهشان را نیز با خود به آمریکا بردند. تاریخچه طرز تهیه پیتزا پپرونی به سال 1919 و نیویورک سیتی در آمریکا برمی گردد.
پیتزا پپرونی چیست
در طرز تهیه پیتزا پپرونی یکی از انواع پرطرفدار کالباس در دنیا پپرونی به کار برده شده است. که از ترکیب گوشت تازه با انواع ادویه ها تهیه و تولید میشود. واژه پپرونی به معنا گرم و تند است. ین کالباس به دلیل وجود دانههای فلفل اینگونه نامیده میشود. پپرونی غذای مورد علاقه کسانی است که از طعم گوشت های تند و پر ادویه لذت میبرند.
480 سال قبل از میلاد حضرت مسیح در یونان، مردم از سوسیس و کالباس در وعده اصلی غذای خود بسیار استفاده میکردند. طرز تهیه این محصولات در یونان باستان جالب است. ابتدا سیر و گوشت کوبیده شده، با انواع ادویه طعم دار میشد و مورد استفاده قرار میگرفت. از ان زمان به حال ما انواع زیادی سوسیس و کالباس با مواد خاص مثلا با گوشت بوقلمون یا مرغ داریم که با فلفل قارچ یا پنیر ترکیب میشود. که در طول زمان تفاوت هایی نیز کرده. این تفاوتها باعث پرطرفدار شدن. طرز تهیه پیتزا پپرونی لذیذ ایتالیایی شده.
طرز تهیه خمیر پیتزا پپرونی
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا پپرونی:
آرد | 300 گرم |
اب ولرم | 180 میلی لیتر |
روغن زیتون یا کنجد | 5 قاشق غذاخوری |
مخمر | 4.5 گرم |
شکر و نمک | نصف قاشق چاییخوری |
برای طرز تهیه پیتزا پپرونی ابتدا باید خمیر را اماده کنیم. در داخل یک ظرف مخمر را به همراه شکر و نمک بریزید. سپس آب را به آن اضافه بکنید. تا جایی این کار را کنید. که مواد ترکیب شوند. با هم مخلوط می کنیم، سپس آن را کنار می گذاریم تا کف بکند.
آرد را درون یک کاسه دیگر یک یا دو مرتبه الک کنید. پس از اینکه مخمر به عمل آمد. آنرا به کاسه حاوی آرد اضافه میکنیم. شروع به ورز میکنیم. به تدریج روغن زیتون یا کنجد را اضافه کرده و با هم 5 دقیقه ورز می دهیم. روغن زیتون باعث طعم بهتر میشود.
در ادامه طرز تهیه پیتزا پپرونی روی خمیر را با فویل میپوشانیم. و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا به عمل آید. وقتی خمیر پف کرد. آن را برای 30دقیقه دیگر در جای گرم قرار می دهیم. تا اندازه خمیر تقریبا دو برابر شود.
وقتی خمیر وَر آمد. آنرا روی سطح کار منتقل می کنیم. سپس هوای درون خمیر را می گیریم و آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
طرز سرو و تهیه پیتزا پپرونی
مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا پپرونی 4 نفره:
پپرونی | 300 گرم |
سس کچاپ | 3 قاشق غذاخوری |
زیتون | چند دانه |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
ادویه | در توضیحات |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
قارچ | 100 گرم |
برای طرز تهیه پیتزا پپرونی ابتدا سوسیس ها را به صورت دلخواه برش بزنید. معمولا به صورت ورقه ای سپسگوجه فرنگی را نیز بشورید و درون ظرفی خالی کنید. خمیر پیتزا که اموش دادیم. را در قالب مورد نظر پهن کنید. با دست روی خمیر را کمی فشار دهید. تا همه نقاط قالب به صورت یکسان دارای حجم باشد.
در ادامه طرز تهیه پیتزا پپرونی سس کچاپ را روی خمیر مبریزید. با کف قاشق آن را روی خمیر پخش میکنیم. تا همه جای خمیر کاملا پوشیده از سس شود . در ادامه نصف پنیر پیتزا را روی سس بریزید. انرا به صورت یکدست روی خمیر پیتزا پخش میکنیم.
سوسیس پپرونی و گوجه فرنگی ها را به ترتیب و شکیل روی خمیر پیتز میچینیم. بر روی ان قارچ های ریز شده را میریزیم. در آخر آویشن به هر میزانی که دوست دارید روی مواد پیتزا بپاشید. باقی مانده پنیر پیتزا را روی سطح موادتان بیزید.
فر را روشن کنید. و روی 180 درجه سانتیگراد میگذاریم تا به مرور زمان گرم شود. پیتزا را داخل فر قرار دهید. تا به مدت 20 دقیقه پنیر آن کاملا آب شود . همچنین برای طلایی شدن روی پنیر حتما باید از گریل داخل فر استفاد کنید. پیتزا پپرونی آماده شده را از فر بیرون آورید. و با سس کچاپ یا سس سیر نوش جان کنید. از طرز تهیه پیتزا پپرونی در کنار عزیزان خود استفاده کنید.
کالری پیتزا پپرونی
بعد از طرز تهیه پیتزا پپرونی به کالری پیتزا میپردازیم. مواد داخل پیتزا مقدار پنیر متفاوت است. به طور خلاصه در هر 100 گرم پیتزا پپرونی 300 کالری وجود دارد. همچنین دارای 14 گرم پروتئین نیز میباشد. همچنین دارای 15 گرم چربی و 29 گرم کربوهیدرات نیز است. که هر کدام این ها به نوع مواد مواد تشکیل دهنده و خمیر پیتزا نوع پپرونی میزان روغن مصرفی و میزان پنیر پیتزا متغیر میباشد. از این رو بهتر انکه از مواد سالم تر و با برندهای خوب پیتزای خود را تهیه کنید.
برای افرادی که به تناسب اندام خود اهمیت میدهند. یا کسانی که رژیم غذایی دارند. توصیه بر اینکه پیتزا رژیمی درست کنند. میزان پروتئین را بیشتر کنند. و چربی انرا کاهش دهند. همچنین متناسب با کالری این غذا به ورزش بپردازند. در این صورت کالری سوزی هم میکنند. این ورزش ها میتواند دویدن و شنا یا پیاده روی و دیگر ورزش ها باشد. که هر شخص با متناسب با علایق و نوع بدن خود انتخاب میکند.
دیدگاهتان را بنویسید