طرز تهیه میگو از غذاهای دریایی مثل انواع ماهی و سوشی است.که بسیار لذیذ و منبع غنی از پروتئین است. که از طرز تهیه میگو غذاهای متنوع و لذیذی مانند میگو پلو، پاستا میگو ایتالیایی، خوراک ، قلیه میگو و … را میتوان تهیه کرد. طرز تهیه میگو برای تعدادی از افراد جذابیت های بسیار زیادی را به همراه دارد.
طرز تهیه میگو به هیچ وجه ساده نیست. اگر شما اطلاعات صحیحی را در خصوص تهیه این غذا و همینطور مزه گرفتن آن ندارید. به خوبی توانایی لذیذ بودن این غذای خوشمزه را نخواهید داشت. مشابه سایر غذاهای دریایی، میگو به میزان قابل خوبی کلسیم، ید و پروتئین دارد، با این حال مصرف انرژی آن به میزان کمی اندازهگیری میشود.
طرز تهیه میگو را به اشکال مختلفی نوش جان میکنند. معروفترین روشهای پخت این غذا، میگو سوخاری و میگو پلو هستند. این غذای لذیذ یکی از معورف ترین غذاهای استان های جنوبی کشورمان است. بهترین میگو پلو مثل فلافل در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر می باشد. ما قصد داریم. کمی بیشتر درباره انواع روش های طرز تهیه این غذا صحبت کنیم . اطلاعات جالب و مفیدی را در این زمینه مثل طرز تهیه اش رشته؛در اختیار شما قرار دهیم. امیدواریم انرا برای خودو خانواده درست کنید. تا گام بزرگی در راه سلامتی بردارید.
طرز تهیه میگو پلو ساده
مواد لازم برای میگو پلو ساده برای 4 نفر :
میگو | 17 عدد |
برنج | 4 پیمانه |
گوجه | 6 عدد |
فلفل دلمه | نصف یک عدد |
ادویه | در توضیحات |
سیر | 2 حبه |
روغن زیتون | یه میزان لازم |
برای طرز تهیه میگو پلو ابتدا میگو را مزه دار کنید. برای این کار ابتدا میگوهای خود را به خوبی تمیز کنید و در داخل ظرفی ریخته و سپس سیرها را به آن اضافه کنید. به مواد حدود 1 ساعت استراحت بدهید.
برنج را به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید. آب برنج را خالی کنید. آن را در قابلمه مورد نظر بریزید. مقداری روغن و نمک به برنج اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید. برنج را کته کنید.
در ادامه طرز تهیه میگو ,میگو را که استراحت دادید. از ظرف درارید. از سیر جدا کنید. درون کمی اب بریزید. انرا 3 الی 4 دقیقه ابپز کنید. اینکار باعث پفکی شدن ان میشود. در همین زمان فلفله دلمه را ریز برش دهید. در روغن زیتون سرخ کنید. بعد از گذشت 2 دقیقه گوجه را هم ریز کنید. به فلفل دلمه اضافه کنید تا سرخ شوند.
بعد از اینکه اب گوجه کشیده شد. و رنگ ان تغییر کرد به ان پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کنید. بعد که کمی هم زدید. میگوهارا به مواد اضافه میکنیم. قشنگ باهم مخلوط میکنیم. تا باهم حدود 5 الی 10 دقیقه بپزد. به موادمان در 1 دقیقه اخر پخت پودر سیر نمک اضافه میکنیم. برنج که اماده شد. موادمان بر رویش میریزیم و قاطی میکینیم. حال یک رنگ قرمز کمرنگی دارد. غذای شما اماده هست. انرا در ظرفی دلخواه بریزید. نوش جان از طرز تهیه میگو لذت ببرید.

طرز تهیه میگو سوخاری پفکی
مواد لازم برای تهیه این غذا 4 نفره:
میگو | 17 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
ارد سوخاری | نصف پیمانه |
ارد سفید | نصف پیمانه |
ادویه | در توضیحات |
روغن زیتون | به میزان لازم |
سیر | 2 حبه |
گوجه | 4 عدد |
برای طرز تهیه میگو سوخاری ابتدا انرا خوب پاک کنید. در ظرفی بریزید. سیر را ریز کنید. درون ظرف بریزید. به مواد 2 ساعت استراحت دهید. اینکار باعث لذیذتر شدن میگوها میشود. همچنین بوی میگوهرا نیز میگیرد.
درون ارد سفید و ارد سوخاری پودر سیر نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. اگر به تندی علاقه دارید. مقداری فلفل قرمر هم اضافه کنید. میگو هارا به مدت 5الی 10 دقیقه ابپز کنید. اینکار باعث پفکی شدن میگوها میشود.
تخم مرغ را شکسته و قشنگ هم بزنید. درون تخم مرغ مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. حال میگو هارا یک بار در ارد سفید یکبار درون تخم مرغ و یکبار درون پودر سوخاری بزنید. اگر دوست داشتید این کار را دوبار تکرار کنید.
در ادامه طرز تهیه میگو درون روغن زیتون سرخ کنید. برای هر میگو 4الی 6 کافی میباشد. به طوری که برشته شود. حال انرا با نان ساندویچی همراه با گوجه و کاهو سرو کنید. نوش جان لذت انرا ببرید.

کالری میگو
بعد از طرز تهیه میگو میرسیم به کالری میگو که بسیار مهم است. میگو یکی از غذاها و مواد غذایی کم کالری محسوب میشود. به طوری که هر 100 گرم میگو اب پز 90 کالری وجود دارد. همچنین 1 گرم چربی و 17 گرم پروتئین وجود دارد. که این میزان پروتئین خیلی عالی میباشد.
همچنین در میگو سوخاری در ازای هر 100 گرم سوخاری می توان 210 کالری وجود دارد. که به نسبت آب پز آن کالری بیشتری دارد. علاوه بر این چربی موجود در حالت سوخاری حدود 30 گرم و پروتئین به مقدار 31 گرم می باشد. بهتر انکه از روغن های مرغوب برای سوخاری کردن. استفاده کنید

خواص میگو برای بدن
در طرز تهیه میگو به خواص ان میرسیم. میگو منبع خوبی از پروتئین برای بدن است. پروتئین موجود در ان به رشد و ترمیم و سلامت بافتهای بدن کمک میکند. برای حفظ سلامت عضلات ضروری است. همچنین کلسترول بسیار پایینی دارد. تحقیقات نشان داده. که مصرف متعادل آن برای افرادی که شرایط خاصی ندارند، مشکلی ایجاد نمیکند. این غذای دریایی منبع خوبی از اومگا 3 هست.
همچنین برای داشتن پروتئین به حفظ و تقویت سلامت پوست و مو کمک میکند. همچنین در درمان و پیشگیری از کم خونی مفید هست. ویتامین ب دوازده، که در ان بسیار یافت میشود. همچنین منبع زیادی از اسیدهای چرب امگا-3 هست. که به عنوان یکی از مهمترین مواد مغذی برای سلامت روانی و کاهش خطر ابتلا به افسردگی شناخته میشود.
میگو دارای روی (زینک) میباشد. که دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکند. به بهبود زخمها و تجزیهی کربوهیدرات در بدن کمک میکند. ویتامین E موجود در میگو جلوی بیماریها و مشکلات ناشی از پیری را میگیرد. با تقویت دستگاه ایمنی باعث از بین رفتن باکتریها و اواع ویروسها شود. همچنین حاوی ویتامین B12، کلسیم، روی، فسفر و پتاسیم میباشد. که برای سلامتی استخوانها، مغز، قلب و عملکرد مؤثر سیستم عصبی ضروری هستند.
میگو به بهبود عملکرد جنسی نیز کمک میکند. آرژنین، یک اسید آمینه موجود در میگو، در تحریک و افزایش جریان خون به اندام تناسلی کمک میکند. بهبود قدرت جنسی را به دنبال دارد. همچنین دارای مس است. وجود مس به مقدار مورد نیاز برای بدن به پیشگیری از ریزش مو کمک می نماید. کمبود مس در بدن به کم کاری تیروئید و در نتیجه چاقی در افراد منجر میشود. در نتیجه از طرز تهیه میگو استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید