طرز تهیه پاستا پستو که یکی از انواع غذاهای اصلی کشور ایتالیا مثل پیتزا و لازانیا و ساندویچ هات داگ ست که طعمی خاص و بسیار جذاب دارد. شما اگر گیاهخوار هستید. اگر گوشتخوار هستید. اگر قصد تهیه یک غذای رژیمی را دارید . خلاصه اگر مایل به تجربه طعمی جدید را در برنامه غذایی خود دارید. این غذا را حتما امتحان کنید. این غذایی است که میتوان با مرغ یا میگو یا حتی بدون گوشت مثل سالاد ماکارونی درست کنید. به دلیل داشتن گردو یکی از غذاهای سالم و مقوی است.
سس پستو یک سس خامهای و معطر و خوش بو که جزوی از طرز تهیه پاستا پستو است. که از برگ های ریحان تازه، سیر، پنیر ، گردو خورد شده.، روغن زیتون و نمک تهیه میشود. این سس به دلیل طعم بینظیر و عطر بینظیرش، یکی از مشهور ترین سس های پاستا در جهان است. یکی از اجزای مهم هر غذایی که باعث لذیذتر آن می شود. چاشنی غذا می باشد.
بنابراین بدون شک باید گفت یکی از محبوب ترین چاشنی ها، انواع سس انها است. همچنین یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین سس هایی است که برای پاستا می توان استفاده کرد. همین سس پستو است. شما انرا با اموزشی که ما راجب طرز تهیه پاستا پستو دادیم. به اسان ترین روش و اما لذیذ ترین صورت ممکن درست کنید. و در کنار خانواده و عزیزان لذت ان را ببرید.
طرز تهیه پاستا پستو با سس پستو
مواد لازم پاستا پستو برای 4 نفر:
پاستا پنه | 550 گرم |
ریحان | 150 گرم |
سیر | 4 حبه |
گردو | 4 عدد |
پنیر پارمزان | 5 قاشق غذا خوری |
لیمو تازه | 1 عدد |
روغن زیتون | بسته به سلیقه |
ادویه | در توضیحات |
خامه | 2 قاشق |
سینه مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 پیمانه |
طرز تهیه سس پستو در خانه
برای طرز تهیه پاستا پستو برویم به سراغ سس ابتدا پوست چند حبه سیر را جدا کنید و آنها را در غذاساز بریزید. ریحانها را به تمیزی بشویید و سپس آنها را در آبکش بریزید. در مرحله بعدی ریحان، نمک و فلفل سیاه، روغن زیتون، پنیر پارمزان، آب لیمو ترش تازه، گردو اسیاب را در غذاساز بریزید و به همراه بقیه مواد میکس کنید، تا یکدست شوند
در ادامه سس پستو را در یک ظرف مناسب قرار دهید. میتوانید از گردو هم استفاده نمایید. برای اینکه سس شما خوشمزهتر شود و به خوبی جا بیفتد. میتوانید آن را از یک روز قبل تهیه کنید.

طرز تهیه پاستا پستو ساده
در ادامه طرز تهیه پاستا پستو ابتدا یک قابلمه را پر از آب نمایید و روی حرارت بگذارید. تا به ارامی جوش بیاید. در ادامه پاستا را به قابلمه حاوی آب جوش اضافه کنید. سپس مقداری نمک و روغن را به قابلمه اضافه کنید. حالا به مدت تقریبی حدود 10 دقیقه یا کمتر اجازه میدهیم تا پاستا در آب جوش کمی نرم و شل شود. بعد از اینکه پاستا نرم شد. آن را قشنگ آبکش نمایید.
در ادامه طرز تهیه پاستا پستو سینه مرغ را به صورت نگینی یا مکعبی یا به شکلی مورد پسند خرد کنید. قارچها را به تمیزی با آب بشویید. و در آبکش بریزید. تا آب اضافی آن به طور کامل گرفته شود.
سیرها را پوست گرفته. رنده میکنیم و در یک تابه به همراه روغن یا کره روی حرارت ملایم تفت میدهیم. سپس قطعات مرغ را به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم .تا رنگ مرغ تغییرکند. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن و یا هر ادویه که دوست دارید. یعنی باب میلتان است. همچنین متناسب با ذائقه شما است، را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
بعد از اینکه سس پستو را آماده کردید. شیر و خامه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. تا به خوبی یکدست شود. در ادامه پاستا را به مخلوط شیر و خامه، اضافه و با هم مخلوط کنید.
پاستا پستو رستورانی در منزل
در ادامه طرز تهیه پاستا پستو بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه مایه مرغ را که آماده کردهبودید، در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. سپس به آرامی سپس پستو را هم به قابلمه اضافه نمایید. برای مدت کوتاهی اجازه دهید تا پاستا روی حرارت ملایم بماند.
بعد از حدود 5 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید. و پاستا پستو را در ظرفی مناسب بریزید. میتوانید پاستا پستو را با برگهای ریحان، گردو، گوجه گیلاسی، چند شاخه جعفری و به سلیقه خودتان تزئین و سرو نمایید. در کنار خانواده نوش جان کنید.

کالری پاستا پستو
همانطور طرز تهیه پاستا پستو را گفتیم. به سراغ کالری ان برویم. در فست فود گفتیم بطور معمول یک فنجان پاستا پخته. بدون افزودن هرگونه سس یا ادویهای، معمولا بین 200 تا 220 کالری دارد. البته میزان کالری هر پاستا با توجه به میزان سرو و نوع سس مصرفی متفاوت است.
در بین پاستاها میتوان گفت که پاستا پستو تقریبا حدود 384 کالری دارد. همچنین 26.1 میزان کلسترول ان و 0.21 میلی گرم میزان ویتامین ب6 و 1.23 گرم میزان فیبر و 1.16 گرم نیز قند دارد. همچنین سس پستو 380کالری و 10 گرم پروتئین و 9 گرم چربی دارد. بسته به روغن مصرفی 40 گرم نیز چربی دارد.
در طرز تهیه پاستا پستو سس پستو به دلیل داشتن سیر، دانههای کاج، روغن زیتون و ریحان مملو از آنتیاکسیداناند. رژیم غذایی حاوی انتی اکسیدان است. که احتمال ابتلا به بسیاری از بیماریها همچون بیماریهای قلبی و انواع سرطان را میکاهد. از این رو توصیه میشود. انرا حتما درست کنید. باید توجه داشت از میزان روغن کمتری برای سرو ان استفاده کرد. تا بدن سالم تری داشته باشید.
طرز تهیه پاستا پستو رژیمی
طرز تهیه پاستا پستو رژیمی از آن دست معضلاتی است. که بیشتر افراد چاق و ورزشکاران با آن درگیر هستند. وقتی در مورد آن با افراد مختلف صحبت میشود، متاسفانه هر کس توصیههای مخصوص به خودش را به این افراد ارائه میدهد. ما سعی داریم. عقلانی ترین نوع ان را برای درست کردن پاستا پستو به شما بگوییم. البته افراد عادی هم بهتر است. این را رعایت کنند. همواره میگوییم پیشگری بهترین چیز برای بدن میباشد.
در ادامه طرز تهیه پاستا پستو یکی از نکات مثبت این است. که حتما در سرو و اماده سازی این غذا از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید. همچنین 2 قاشق خامه ای که بالا گفتیم را در تهیه این غذا حذف کنید. به جای ان از ماست یونانی استفاده کنید. در ادامه مرغ را به جای سرخ کردن. گریل یا اب پز کنید.
در این صورت هم رژیمی و هم سالم تر میباشد. اگر خواستید از شیر استفاده کنید. از شیر کم چرب استفاده کنید. برا پنیر هم از پنیرهای رژیمی استفاده کنید. با رعایت این نکات میتوان غذای سالم تر و مناسب تری برای بدن و سلامتی تهیه کنید. امیدواریم همیشه سالم و سلامت باشید.
دیدگاهتان را بنویسید