طرز تهیه پنکیک که یکی از صبحانه های خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا مثل کورن فلکس و وافل میباشد. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد . در کشورهای مختلف با روش های متنوعی سرو میشود. پنکیک به دلیل بافت نرم و خوشمزه ای که دارد. از ان دست صبحانه هایی است که از کودک تا بزرگسال مثل کله پاچه و املت اسفناج از ان خوشش میاید.
طرز تهیه پنکیک را معمولا با عسل سرو میکنند. عسل یک شیرینی خاصی به پنکیک میدهند. در مورد دیگر میتوان انرا با انواع میوه تزئین کرد. میوه های مثل موز توت فرنگی شاه توت و یا میوه هایی که دوست دارید. از این رو بسیار پر خواصیت و برای بدن مناسب میشود. یا ان را سس خوشمزه کاکائو و پودر شکر میل کنید.
ما به سادگی به مواد اولیه خیلی ساده که در هر خانه ای پیدا شود. به شما طرز تهیه پنکیک را اموزش میدهیم در چند طعم متقاوت پنکیک درست کنید. در کنار خانواده و عزیزان از میل این صبحانه خوشمزه لذت ببرید. پنکیکی که بتوان انرا در کوتاه ترین زمان ممکن سرو کرد.
طرز تهیه پنکیک ساده تابه ای
مواد لازم برای تهیه پنکیک 4 نفره:
ارد(سفید) | 1.5 پیمانه |
کره | 40 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | نوک قاشق چاییخوری |
موز | 1 عدد |
عسل | 3 قاشق عسل خوری |
برای طرز تهیه پنکیک در گام نخست در ظرفی شیشه ای تخم مرغ را بریزید. با هم زن انرا مخلوط کنید. یا به صورت دستی تا زمانی که افت آن از هم جدا شود. یعنی کاملا با هم ترکیب شوند. سپس شکر را به ان اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه دیگر انرا با هم هم بزنید. تا زمانی که مایه به رنگ کرمی درآید. بعد از ان کره را به مخلوط اضافه کنید. حالا با همزن دستی مواد را به خوبی هم بزنید. تا کره اب شود . همچنین مواد با هم یکدست شوند.
در یک ظرف دیگر بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را به همراه آرد سفید مخلوط می کنیم. بعد از اینکه کامل مخلوط کردیم. مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود. بعد از ان مخلوط آرد را پس از الک به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کنید. همگی مواد را خوب مخلوط کنید. تا کاملا یکدست شوند.سپس شیر را کم کم به مواد اضافه میکنیم. مخلوط را آنقدر هم بزنید تا آرد کاملاً حل شده و به شکل گلوله گلوله درنیاید.
در ادامه طرز تهیه پنکیک نکته بسیار مهم این است اگر مخلوط بیش از حد سفت شد. به ان مقداری شیر به آن اضافه کنید. و اگر مایه شما بیش از حد شل بود، به ان آرد بیفزایید. تا به تناسب و بافت خوبی برسد. بعد از ان در حدود یک ربع تا نیم ساعت به مواد استراحت بدهید.
دستور پخت پنکیک ساده
در ادامه طرز تهیه پنکیک بعد از ان درون یک تابه رو با کره چرب کنید. اندازه نصف قاشق نیز روغن روی کره بریزید. گرمای تابه را تست کنید؛ به این صورت که مقداری از مایه را کف تابه بریزید، اگر خود را گرفت، تابه شما حاضر است.
حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید. مایع بعد از چند لحظه خود شکل میگیرد. نیاز به شکل دهی شما نمیباشد. پس از آنکه زیر پنکیک و لبههای آن طلایی شد. پنکیک را برگردانید تا روی دیگر آن هم پخته شود. بهترین نشانه برای زمان برگرداندن پنکیک شما رسیده است. راه دیگر تشخیص ان نیز ترکیدن چند حباب بر روی پنکیک میباشد.
در ادامه طرز تهیه پنکیک, پنکیک هارا برگردانید. باید یاداور شویم. که طرف دوم پنکیک سریع تر اماده میشود. وقتی پنکیک رسید. به سراغ بخش اصلی یعنی دیزاین ان میرویم. انرا یا با عسل یا با انواع میوه دلخواه مثل موز یا با انواع مربا تزئین کنید. سپس تا گرم است. انرا نوش جان کنید.

طرز تهیه پنکیک شکلاتی
پنکیک شکلاتی دیگر پنکیک خوشمزه در دنیاست. که کودک ونوجوان و جوان عاشق ان هستند. بسیار خوشمزه ولذیذ نیز میباشد. مواد لازم برای تهیه این پنکیک:
ارد ( سفید ) | 1.3 پیمانه |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره | 50 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | نوک قاشق چاییخوری |
خامه شکلاتی | 5 قاشق مربا خوری |
موز | 1 عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
برای طرز تهیه پنکیک در گام نخست درون ظرف شیشه ای مناسب تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه کنید. و به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید. تا مواد سفید و کش دار شود. اگر هم زن برقی ندارید. همین کار را با هم زن دستی انجام دهید. در ادامه کره را به مواد اضافه کنید. تا زمانی که کامل اب شود. انرا هم میزنیم. سپس ادامه شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه و به مدت ۱ دقیقه هم یزنید.
در ادامه طرز تهیه پنکیک در یک ظرف دیگر بکینگ پودر و پودر کاکائو وانیل مقدار خیلی کمی نمک را به همراه آرد سفید مخلوط می کنیم. بعد از اینکه کامل مخلوط کردیم. مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود. عد از ان مخلوط آرد را پس از الک به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کنید. همگی مواد را خوب مخلوط کنید. تا کاملا یکدست شوند.سپس شیر را کم کم به مواد اضافه میکنیم. مخلوط را آنقدر هم بزنید تا آرد کاملاً حل شده و به شکل گلوله گلوله درنیاید.
دستور پخت پنکیک شکلاتی
در ادامه طرز تهیه پنکیک بعد از اینکه مواد را نیم ساعت استراحت دادیم. درون تابه روغن میریزیم. وقتی که داغ شد. حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید. مایع بعد از چند لحظه خود شکل میگیرد. نیاز به شکل دهی شما نمیباشد. پس از آنکه زیر پنکیک و لبههای آن طلایی شد. ان را برگردانید تا روی دیگر آن هم پخته شود. بهترین نشانه برای زمان برگرداندن پنکیک شما رسیده است. راه دیگر تشخیص ان نیز ترکیدن چند حباب بر روی پنکیک میباشد.
در ادامه طرز تهیه پنکیک, پنکیک هارا برگردانید. باید یاداور شویم. که طرف دوم ان سریع تر اماده میشود. وقتی پنکیک رسید. به سراغ بخش اصلی یعنی دیزاین ان میرویم. با خامه شکلاتی یا پودر شکر انرا تزئین کنید. میتوانید این کار را با میوه یا مربا نیز انجام دهید. نوش جان انرا به همراه خانواده میل کنید.

کالری پنکیک
بعد از طرز تهیه پنکیک نکته مهم کالری ان است. میزان کالری پنکیک به مقدار استفاده کره یا روغن عسل یا خامه یعنی به طور کلی مواد تشکیل دهنده ان میتواند متفاوت باشد. اما به طور متوسط در هر 100 گرم حدود 227 کالری انرژی است. همچنین دارای 10 گرم چربی 29 گرم کربوهیدرات و 6 گرم پروتئین نیز میباشد.

کالری پنکیک شکلاتی
در ادامه طرز تهیه پنکیک شکلاتی به کالری بپردازیم. میزان کالری پنکیک شکلاتی به مقدار استفاده کره یا روغن عسل یا خامه یعنی به طور کلی مواد تشکیل دهنده ان میتواند متفاوت باشد. اما به طور متوسط در هر 80 گرم پنکیک شکلاتی 157 گرم کالری 6 گرم چربی 22 گرم کربوهیدرات 3 گرم پروتئین وجود دارد.
دیدگاهتان را بنویسید