طرز تهیه کیک مرغ که یکی از غذاهای خوشمزه و خاص برای انواع مجالس است. کیک مرغ یک غذای بین المللی است. این غذای خوشمزه در سراسر نقاط دنیا طرفداران خاص خود را دارد. از این رو کیک مرغ دستور تهیه های مختلفی دارد. این غذا شباهت های زیادی به سالاد الویه دارد. البته کیک مرغ شکیل تر میباشد. اما به همان اندازه خوشمزه است.
کیک مرغ به دلیل خوشمزگی و مجلسی بودن در انواع جشن و مهمانی ها کاربردی است. خیلی کم پیش میاید. که کسی از طرز تهیه این کیک مرغ خوشش نیاید. کیک مرغ در واقع نوعی پیش غذا مثل کشک بادمجان و سالاد ماکارونی و سالاد سزار است. اما به دلیل سنگینی زیاد انرا به عنوان شام نیز میل میکنند.
کیک مرغ به دلیل اینکه یک غذای تکراری نمیباشد. برای تنوع در تهیه غذا چه در مهمانی و یا یک شب خاص برای خود و خانواده یک گزینه مناسب مثل پاستا الفردو و سوسیس بندری است. ما به شما طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه را یاد میدهیم. همچنین در طرز تهیه کیک مرغی اقتصادی نیز شما را یاری میکنیم. امیدواریم از این مقاله استفاده کافی را ببرید.
طرز تهیه کیک مرغ مجلسی
مواد لازم برای طرز تهیه کیک مرغ برای 5 نفر:
نان تست | 1 بسته |
سینه مرغ | 2 عدد |
جعفری | نصف پیمانه |
پیازچه | 1 پیمانه |
ماست چکیده | 1/3 پیمانه |
سس مایونز | 1/2 پیمانه |
سس ماست | 1/2 پیمانه |
خیارشور | 250 گرم |
گردو | 1 پیمانه |
پنیر خامه ای | 50 گرم |
ذرت | 1/3 پیمانه |
ادویه | در توضیحات |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
لیمو تازه | 1 عدد |
برای طرز تهیه کیک مرغ در گام اول باید مرغ را ابپز کنید. برای این کار درون یک قابلمه اب را تا نیمه پر کنید. هنگامی که اب به جوش امد. پیاز را پوست بگیریدو بشویید و انرا چند قسمت کنید. سپس انرا به قابلمه اضافه کنید. سپس بعد از گذشت چند دقیقه سینه مرغ را نیز به قابلمه اضافه کنید.
در ادامه طرز تهیه کیک مرغ کمی پودر سیر و زردچوبه و فلفل سیاه و یک تکه چوب دارچین را به قابلمه نیز اضافه کنید. زیر قابلمه را کم کنید. به مدت 30 الی 40 دقیقه اجازه دهید. تا مرغ بپزد. بعد از 40 دقیقه مرغ را چک کنید اگر اماده بود. انرا درون ظرفی شیشه ای بریزید.
سپس هنگامی که مرغ سرد شد. با کمک چنگال مرغ را به خوبی ریش ریش کنید. پیازچه را به خوبی بشویید. انرا ابکش کنید. وقتی اب آن به خوبی رفت. پیازچه را به خوبی نگینی کنید. حال نوبت به شستن جعفری میرسد. پس از انکه جفعری ابکش کردید. انرا ریز ریز خرد کنید.

کیک مرغ مجلسی با نان تست
در ادامه طرز تهیه کیک مرغ گردو را با کمک چاقو دندانه کنید. گردو باید به حد خوبی ریز شود. نباید زیاد زیر دندان بیاید. در این مرحله خیلی از افراد حتی گردو را اسیاب میکنند. که هر دو حالت صحیح میباشد. در ادامه خیار شور را بشویید. انرا به خوبی ابکش کنید. هنگامی که آب خیارشور کاملا رفت. انرا به خوبی نگینی ریز کنید.
در ادمه طرز تهیه کیک مرغ هویج را پوست بگیرید. انرا بشویید. وقتی که به خوبی ابکش شد. هویج هارا نیز آبکش کنید. برای ذرت اگر کنسرو است. انرا ابکش کنید. اگر بلال هست. اول بلال را ابپز کنید. در حدود یک ساعت بپزد. وقتی به خوبی نرم شد. با چاقو انرا از بلال جدا کنید.
درون یک ظرف به تهیه سس کیک مرغ بپردازیم. در.ن ظرف ابتدا ماست چکیده را بریزید. ماست جکیده به دلیل داشتن چربی طعم و مزه عالی را به غذای شما میدهد. در ادامه سس ماست را اضافه کنید. انرا به خوبی هم بزنید. تا باهم یکدست شوند. در ادامه سس مایونز را به مواد اضافه کنید. با همزن دستی مواد را هم بزنید. تا سس نیز در ماست حل شود. در انتها پنیر خامه ای را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سپس فلفل سیاه و کمی پودر سیر را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید.

طرز تهیه کیک مرغ ساده و خوشمزه
در ادامه طرز تهیه کیک مرغ موادی که از قبل تهیه کردیم. یعنی مرغ خیارشور جعفری و پیازچه ذرت و بقیه مواد را درون یک ظرف به هم بیفزایید. بعد از اینکار مواد را حسابی با هم ورز دهید. در حدود 5 دقیقه مواد را به خوبی باهم ورز دهید. تا کاملا یک دست شوند.
در ادامه طرز تهیه کیک مرغ سسی که از قبل اماده کردیم. را به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید. باید سس به خوبی با مواد ترکیب شود. در حدی که سس کاملا به خورد مواد برود. یعنی تمام قسمت های مواد به سس آغشته شود. سپس مواد را کمی مزه کنید. اگز نیاز داشت به ان کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
در ادامه نان تست را روی یک سطح قرار دهید. با کمک یک چاقو قسمت سفت نان تست یعنی دور نان تست را از ان جدا کنید. درون ظرف یا سینی که تمایل به اماده کردن کیک مرغ دارید. کف آنرا با نان تست کاملا بپوشانید. موادی که آماده کردیم. را روی نان تست بریزید. به صورتی که نان تست ها دیده نشود. مجددا روی مواد کیک مرغ یک لایه نان تست بچینید. سپس روی آن را نیز دوباره به صورت پخش از مواد کیک مرغ بریزید. چندین لایه همین را تکرار کنید. تا موادمان به طور کامل تمام شود .

دستورپخت کیک مرغ خوشمزه
در ادامه طرز تهیه کیک مرغ بهتر انکه لایه اخر را با سس کاملا کاور کنید. حال نوبت به تزئین کیک مرغ میرسد. وقتی بر روی لایه اخر کیک مرغ سس مالیدید. روی ان کمی ذرت یا خیار شور چند برگ جعفری قرار دهید. در ادامه مواد را درون یخچال قرار دهید. حداقل 3 ساعت اجازه دهید. تا مواد درون یخچال بماند. بعد از گذشت این زمان کیک مرغ شما اماده میباشد. نوش جان
نکته: در خیلی از طرز تهیه کیک مرغ جاهای مختلف یا اکثر سایت ها درون کیک مرغ تخم مرغ میریزند. اما در روش اصلی این غذا تخم مرغ وجود ندارد. همچنین طعم این غذا بدون تخم مرغ بهتر است. همچنین در این غذا کالباس مرغ و یا کالباس گوشت نیز وجود ندارد. علاوه بر این کیک مرغ سرد سرو میشود. یعنی گرم سرو کردن ان اشتباه است.


کالری کیک مرغ
کالری کیک مرغ به نسبت مواد تشکیل دهنده و میزان ان میتواند متفاوت باشد. اما به طور میانگین در هر 100 گرم کیک مرغ 280 کالری وجود دارد. همچنین دارای 17 گرم چربی و 23 گرم پروتئین و 5 گرم کربوهیدرات نیز میباشد. از این رو به دلیل داشتن چربی زیاد. بهتر انکه در میزان مصرف این غذا رعایت کنید.
برای سلامتی بیشتر از میزان کمتری چربی و سس برای تهیه این غذا استفاده کنید. برای سوزاندن کالری این غذا نیاز به یک ساعت و نیم پیاده روی و 30 دقیقه دوچرخه سواری و یا 45 دقیقه شنا دارید. تا بدنی سالم تری داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید