پاستا پنه الفردو یکی از محبوب ترین و مشهور ترین غذاها مثل ماکارونی و لازانیا در جهان است. که همانند پیتزا متعلق به کشور ایتالیا می باشد. یکی از این پاستاهای جذاب پاستا پنه با سس خوشمزه الفردو میباشد. که افراد این سس مخصوص را بنا به ذائقه خود به آن مرغ یا گوشت اضافه می کنند. اما در اصالت این سس مرغ و گوشت وجود ندارد.
از ویژگی های پاستا پنه الفردو زود اماده شدن ان است. طعم خامهای با پنیر همراه با قارچ یک طعم بینظیر را به شما میدهد. اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن ۲۰ در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است. از ان دوران تا به حال پاستا پنه الفردو فرق هایی نیز کرده. اما همواره از لذیذترین پاستاها به شمار میرود.
امروزه روشهای مختلفی برای تهیه پاستا پنه الفردو وجود دارد. در ایران ما شاهده ایرانیزه شدن ان هستیم. هر کسی با ذائقه خود انرا سرو میکند. ما انرا مثل تهیه مرغ سوخاری با بهترین روش یعنی سریع ترین و خوشمزه ترین حالت ممکن به شما پاستا پنه الفردو را اموزش میدهیم. انرا کنار عزیزان خود تهیه و لذت انرا ببرید.
سس الفردو چیست
ما در فست فود گفتیم که یک سس با اصالت و مخصوص پاستا پنه الفردو ایتالیایی است. که از زمان های خیلی قدیم درست شده. این سس را با انواع مختلف پاستاها درست میکنند. و این سس توانایی این را دارد که انواع مختلفی از پاستاها را لذیذ و دلچسب کند. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست میکنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز میگذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران مثل سس سالاد سزار میباشد.
این سس یه دلیل داشتن قارچ و انواع ادویه و همچنین خامه یک بافت و طعم لذیذ دارد. یکی از ویژگی های این سس طعم دهی عالی به غذا میباشد. ما ایرانیان این سس را نیز ایرانیزه کردیم . به ان مرغ ریز شده. اضافه میکنیم. همچنین در رستورانها نیز به شیوه مختلف اماده میشود. خیلی ها پنیر پیتزا میریزند. خیلی ها پنیر چدار میریزند. افرادی با شیر و افرادی با اب انرا درست میکنند. اما ما درست ترین روش ایرانیزه شده را برای پاستا پنه الفردو به شما اموزش میدهیم.
![پاستا پنه الفردو](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/07/۲۰۲۴۰۷۳۱_۱۰۵۱۲۷-1024x870.jpg)
پاستا پنه آلفردو با مرغ
مواد لازم برای تهیه این غذا برای 4 نفر:
پاستا پنه | 600 گرم |
قارچ | 12 عدد |
سینه مرغ | 2 عدد |
سیر | 3 حبه |
خامه | 400 گرم |
شیر | 1 فنجان |
گوجه گیلاسی | 2 عدد |
پنیر پارمزان | 10 قاشق غذاخوری |
ادویه | در توضیحات |
روغن زیتون | به اندازه کافی |
جعفری | چند برگ |
پیاز | 1 عدد |
در گام اول پاستا پنه الفردو اول سینه مرغ را در ظرفی بریزید. و پیاز را حلقه کنید. همراه با کمی فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت یک ساعت بماند. اینکار باعث نرم شدن گوشت مرغ و از بین رفتن بوی بد آن و مزه بهتر میشود.. بعد از گذشت یک ساعت آن ها را به صورت مکعبی خرد کنید. درون تابه مقدار خیلی کم روغن زیتون بریزید. کمی که تفت خورد. می توانید برای طعم دار کردن مقداری نمک و فلفل بزنید.
در ادامه پاستا پنه الفردو قارچ ها را خوب بشورید. انها را ورقه ای نازک خرد کنید. داخل تابه دیگر که روغن زیتون بریزید. قارچ را با حرارت بالا تفت دهید. تا آب آن گرفته شود. هنگامی که اب آن گرفته شد. به مرغ اضافه کنید. در تابه که قارچ را اماده کردیم. سیر ها را رنده کنید. با کره تفت دهید. به ان پودر سیر، پودر آویشن، نمک، فلفل و دو پیمانه آب مرغ و جعفری ریز شده. را به سیر ها اضافه کنید. بگذارید کمی با یکدیگر مخلوط و بپزد.
اماده کردن پنه
در همین زمان قابلمه مناسب را تا نیمه آب کنید. و روی حرارت زیاد قرار دهید. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک برای طعم بهتر پاستا و ۱ قاشق غذاخوری روغن برای اینکه پاستاها به هم نچسبند. به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه آب به جوش رسید. پاستا را درون قابلمه بریزید. و به مدت حدودا 15 دقیقه درون آب جوش بماند. برای اینکه پاستا را به بهترین شکل درست کنیم. انرا بعد از 15 دقیقه تست کنید. اگر اماده بود. از روی گاز بردارید. اگر نپخته بود. به مدت 5 دقیقه دیگر اجازه پخت بدهید.
در ادامه پاستا پنه الفردو وقتی پنه ها اماده شد انرا ابکش کنید. تابه که درون ان سیر را تفت دادیم. در آن خامه را به مواد اضافه کنید. با قاشق هم بزنید. تا خامه داخل مواد باز و آب شود. وقتی خوب مخلوط شد، پنیر پارمزان را اضافه کنید. وقتی که باهم قاطی شدند. به ان شیر را اضافه کنید. وقتی مایع کمی سفت شد. مرغ و قارچ هایی که اماده کردیم. را افزوده و هم بزنید. باز هم بگذارید با مواد مخلوط شود. کمی مایع غلیظ تر شود.
بعد از حدود 2 دقیقه به ان پودر اویشن اضافه کنید. بعد از ان پاستا پنهها را به مواد اضافه و مخلوط کنید. حدود 3 دقیقه مواد را هم بزنید. تا حسابی مخلوط شوندو در اخر انرا درون ظرف بریزید. با گوجه گیلاسی یا جعفری تزئین کنید. و روی ان کمی پنیر پارمزان بریزید. پاستا پنه الفردو خوشمزه شما اماده است. نوش جان در کنار عزیزان لذت انرا ببرید.
![پاستا پنه الفردو](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/07/۲۰۲۴۰۷۲۵_۰۹۳۹۲۶.jpg)
کالری پاستا الفردو
میزان کالری پاستا الفردو (پاستا پنه الفردو) نسبت به میزان مقدار پنیر و روغن همچنین نوعه روغن استفاده متفاوت است. به طور متوسط در هر 100 گرم پاستا پنه الفردو 170 کالری وجود دارد. و باید دانست میزان کالری پاستا آلفردو در هربار مصرف حدود ۱۱۸۶ کالری است.
همچنین پاستا پنه الفردو دارای 6 گرم پروتئین و 18 گرم کربوهیدرات و 2.5 گرم چربی نیز میباشد. از این رو در میزان و دفعات استفاده از این پاستا خوشمزه رعایت کنید. عزیزانی که رژیم غذایی دارند. یا عزیزانی که بیماری های قند و یا چربی و غیره دارند. با توجه به ملزوات رژیم غذایی خود از روغن کمتر از پنیر کمتر از خامه کمتری در این غذا استفاده کنند.
دیدگاهتان را بنویسید