مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین غذاهای فست فودی است. میتوان گفت به نسبت بسیاری از غذاخای فست فودی دیگر سالم تر میباشد. به شرطی که روغن ان سالم باشد. این غذا تنوع بالایی دارد. میتوان انرا به صورت فیله سوخاری ران سوخاری, سینه سوخاری سرو کرد. در کنار تمام اینها از قارچ و پیاز سوخاری و پنیر سوخاری نمیتوان به سادگی گذشت.
برای تهیه مرغ سوخاری بهتر انکه هر از چند گاهی در خانه تهیه کنید. و از مضرات آن چشم پوشی کنید. در واقع این نوع از غذاهای مرغی مثل جوجه کباب یا اکبر جوجه داخل منزل و با مواد اولیه تازه و سالم سبب این میشود که خیلی بهتر و خوشمزه تر از رستوران ها و فست فودی ها باشد. مرغ سوخاری از غذاهایی است که چه کودکان و نواجوانان تا سنین بالاتر انرا دوست میدارند. از این رو به یک گزینه عالی برای مهمانیها و مراسمات تبدیل شده است.
یکی از نکات مثبت اینکه طرز تهیه مرغ سوخاری بسیار اسان میباشد. هر فردی با هر مقدار مهارت در اشپزی میتواند این غذای خوشمزه را با تهیه چند مواد اولیه مثل فلافل یا سمبوسه و سوسیس بندری و ساندویچ هات داگ به راحتی سرو کند. غذایی که در تمامی دنیا محبوب است. کمتر کسی پیدا میشود که از میل این غذا لذت نبرد. ما نیز به شما طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و لذیذ را اموزش میدهیم. تا در کنار عزیزانتان در یک شام نوش جان کنید.
طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری برای 4 نفر:
مرغ ( ران یا سینه) | 9 تکه |
تخم مرغ | 3 عدد |
ادویه | در توضیحات |
ارد سفید | 2 پیمانه |
ارد سوخاری | 1 پیمانه |
روغن | به اندازه نیاز |
سس سیر | 1کاسه |
سیب زمینی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
برای طرز تهیه مرغ سوخاری ابتدا مرغ هارا پاک کرده و بشویید. درون ظرف شیشه ای مرغ هارا قرار دهید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و یشویید. پیاز را به صورت خلالی درشت خرد و به روی مرغ ها بریزید. در ادامه سیر را رنده کرده و به مواد حاوی مرغ و پیاز اضافه کنید. در ادامه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقدار کمی نمک و پودر سیر را نیز به مواد اضافه میکنیم. مواد را به خوبی ورز بدهید تا با هم یکدست شوند. حال روی مواد را سلفون بکشید و به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
در این زمان به سراغ اماده کردن پودر سوخاری و ارد سفید میرویم. درون ظرفی ارد سفید را الک کنید. درون ظرف مقدار کمی نمک به همراه یک قاشق چایی خوری پودر سیر نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه و نوک قاشق چایی خوری فلفل قرمز و کمی پاپریکا اضافه کنید. میتوانید برای خوش طعم شدن ان کمی پودر اویشن نیز به ان اضافه کنید. مواد را باهم ترکیب کنید تا یک دست شود.
پودر سوخاری را نیز درون ظرفی بریزید. اگر پودر سوخاری خامی دارید. به ان نمک فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کنید. انرا هم بزنید تا یک دست شود. درون ظرف دیگری تخم مرغ هارا بشکنید. انرا هم بزنید تا کامل یک دست شوند. مقدار کمی پودر سیر و نمک و فلفل سیاه به ان اضافه کنید. بار دیگر انهارا هم بزنید تا مخلوط شوند.
![طرز تهیه مرغ سوخاری](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/09/۲۰۲۴۰۹۲۱_۱۰۰۷۱۸.jpg)
طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه
در ادامه طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ هارا از یخچال خارج کنید. ابتدا مرغ را درون تخم مرغ کاملا بغلتانید. سپس مرغ های تخم مرغی شده را درون ظرف آرد سفید کنید و خوب ورز دهید. تا کاملا آرد جذب مرغ شود. مرغ آردی را دوباره درون ظرف تخم مرغ بگذارید. تا تخم مرغ به خورد آرد برود. مرغ ها را در ظرف پودر سوخاری فرو کنید. تا مرغ ها پودر را به خود جذب کنند. برای تمامی تکه ها این کار را تکرار کنید.
برای طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی یک قابلمه مناسب بردارید. درون آن روغن را بریزید. روغن شما باید به حدی باشد که مرغ در آن غوطه ور شود. بعد از اینکه روغن شما خوب داغ شد. مرغ ها را درون قابلمه بریزید سپس حرارت گاز را بسیار کم کنید. تا هم مرغ ها بپزد و هم روی آن ترد و دلچسب شود. این کار حدود 30 الی 45 دقیقه طول می کشد.
به همراه مرغ سیب زمینی سرخ کرده را تهیه ببینید. برای اینکار همانطور که در طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده اموزش دادیم. پوست سیب زمینی را بگیرید. انرا بشویید و درون اب سرد بخوابانید. انرا خشک کنید. درون قابلمه با روغن سرخ کنید. در اخر درون کاسه سس سیر بزیرید. مرغ سوخاری را به همراه سیب زمینی سرو کنید. نوش جان
![مرغ سوخاری خانگی](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/09/۲۰۲۴۰۹۲۱_۱۰۰۷۴۲.jpg)
طرز تهیه فیله سوخاری رستورانی
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری برای 4 نفر:
فیله مرغ | 10 تکه |
تخم مرغ | 3 عدد |
ادویه | در توضیحات |
ارد سفید | 2 پیمانه |
ارد سوخاری | 1 پیمانه |
روغن | به اندازه نیاز |
سس سیر | 1کاسه |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
برای طرز تهیه فیله سوخاری ابتدا فیله را پاک کرده و بشویید. فیله هارا از وسط نصف کنید. حال انهارا خوب بکوبید. تا بهتر پخته شوند. همچنین اینکار به شکل دهی بهتر نیز کمک میکند. درون ظرف شیشه ای فیله ها را قرار دهید. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد و به روی فیله ها بریزید. سپس سیر را رنده کرده و به مواد حاوی مرغ و پیاز اضافه کنید. در ادامه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقدار کمی نمک و پودر سیر را نیز به مواد اضافه میکنیم. مواد را به خوبی ورز بدهید تا با هم یکدست شوند. حال روی مواد را سلفون بکشید و به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
در این زمان به سراغ اماده کردن پودر سوخاری و ارد سفید میرویم. درون ظرفی ارد سفید را الک کنید. درون ظرف مقدار کمی نمک به همراه یک قاشق چایی خوری پودر سیر نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه و نوک قاشق چایی خوری فلفل قرمز و کمی پاپریکا اضافه کنید. میتوانید برای خوش طعم شدن ان کمی پودر اویشن نیز به ان اضافه کنید. مواد را باهم ترکیب کنید تا یک دست شود. برای پودر سوخاری و تخم مرغ نیز همین کار را انجام دهید.
![مرغ سوخاری](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/10/۲۰۲۴۱۰۲۱_۰۹۴۸۵۱-1024x857.jpg)
طرز تهیه فیله سوخاری
در ادامه طرز تهیه فیله سوخاری فیله ها را از یخچال خارج کنید. ابتدا فیله را درون تخم مرغ کاملا ورز دهید. سپس مرغ های تخم مرغی شده را درون ظرف آرد سفید کنید و خوب ورز دهید. تا کاملا آرد جذب مرغ شود. مرغ آردی را دوباره درون ظرف تخم مرغ بگذارید. تا تخم مرغ به خورد آرد برود. مرغ ها را در ظرف پودر سوخاری فرو کنید. تا مرغ ها پودر را به خود جذب کنند. برای تمامی تکه ها این کار را تکرار کنید.
برای طرز تهیه فیله سوخاری پولکی یک قابلمه مناسب بردارید. درون آن روغن را بریزید. روغن شما باید به حدی باشد که مرغ در آن غوطه ور شود. بعد از اینکه روغن شما خوب داغ شد. مرغ ها را درون قابلمه بریزید سپس حرارت گاز را بسیار کم کنید. تا هم مرغ ها بپزد و هم روی آن ترد و دلچسب شود. این کار حدود 30 الی 45 دقیقه طول می کشد. سپس درون کاسه سس سیر بزیرید. فیله سوخاری را به همراه سس سیر سرو کنید. نوش جان
![مرغ سوخاری رستورانی](http://chefpersiaonline.ir/wp-content/uploads/2024/09/۲۰۲۴۰۹۲۱_۱۰۰۴۴۵-1024x1017.jpg)
کالری مرغ سوخاری
میزان کالری مرغ سوخاری به مواد اولیه و میزان روغن به کار رفته بستگی دارد. اما به طور میانگین در هر 100 گرم مرغ سوخاری 297 کالری وجود دارد. همچنین دارای 19 گرم چربی و 16 گرم پروتئین و 16 گرم کربوهیدرات نیز میباشد. از این رو به دلیل داشتن چربی بالا بهتر انکه این غذا با کمترین میزان روغن و با روغن با کیفیت تهیه شود.
همچنین توصیه میشود کمتر از میل این نوع غذاها در وعده های غذایی استفاده کنید. به یاد داشته باشید. ورزش هایی مثل شنا پیاده روی یا ورزش هایی که به کالری سوزی و چربی سوزی مشهورند را بعد از میل این غذا حتما در اولویت قرار دهید.
دیدگاهتان را بنویسید