طرز تهیه اش رشته؛که یک غذای اصیل مثل املت ایرانی و میرزا قاسمی و کشک بادمجان و دیزی است. یکی از معروف ترین و محبوب ترین نوع آش ایرانی است. کمتر کسی در ایران پیدا میشود. که این اش خوشمزه را دوست نداشته باشد. از این رو این اش به مراسمات مختلف ایرانی از جمله 13 بدر و انواع مختلف پیک نیک ورود کرد. همچنین این اش در ایام مختلف مثل ماه رمضان یا حتی ماه محرم بسیار کاردی است. به طوری که در انواع رستوران ها پخت میشود.
این اش حوشمزه به دلیل داشتن انواع سبزی ها و حبوبات یک غذای گیاهی و سالم است. که در کنار طعم خوشمزه آش میتوان از انتقال خاصیت های مواد به بدن لذت کافی را برد. این اش علاوه بر طعم و مزه عالی که مناسب برای روزهای خنک پاییزی و زمستانی است. ارزش غذایی خیلی بالایی نیز دارد.
طرز تهیه اش رشته؛در نقاط مختلف بسیار متفاوت است. از این رو ما سعی میکنیم. یک طرز تهیه بسیار خوشمزه و اسان را مثل بریانی به شما یاد بدهیم. این اش به همراه کشک و سیر داغ و پیاز داغ یک حس عالی را و لذت مزه های خوشمزه را به فرد میدهد. از این رو به شما توصیه میکنیم. در مراسمات مختلف و روزهای خاص برای خانواده و خودتان برای یک شام دلپذیر تهیه کنید.
سبزی اش رشته
برای طرز تهیه اش رشته؛به سبزی اش نیاز داریم. اصل طعم این اش خوشمزه به سبزی ان است. که باعث تناسب و عطر عالی در این غدا میشود. مقدار سبزی به نسبت نفرات متفاوت است. سبزی هایی شامل تره, جعفری و گشنیز و شوید کاربردی ترین نوع در این اش است. همچنین در کنار این سبزی ها که نام بریدیم. اسفناج یا برگ چغندر نیز کاربرد دارد.
لازم به ذکر است. اگر برای 5 نفر اش تهیه میکنید. باید از هر کدام از سبزی ها 100 گرم اماده کنید. و برای 10 نفر از هر کدام از سبزی ها 200 گرم فراهم کنید. هر سبزی دارای خاصیتی است. مثلا تره دارای اهن و ویتامین C و گشنیز دارای ویتامین A و ضد دیابت و جعفری دارای ویتامین A و K همچنین انتی باکتریال است. که هر کدام برای بدن مفید هستند.
درست كردن اش رشته ساده
مواد لازم برای طرز تهیه اش رشته؛برای 5 نفر:
رشته | 100 گرم |
سبزی اش | 500 گرم |
سیر | 9 حبه |
پیاز | 3 عدد |
نعنا خشک | 2 قاشق غذاخوری |
کشک | 12 قاشق غذاخوری |
نخود | 1 پیمانه |
ادویه | در توضیحات |
روغن | به اندازه نیاز |
لوبیا چیتی | نصف پیمانه |
عدس | 3/4 پیمانه |
به طرز تهیه اش رشته برویم؛ابتدا از 7 الی 8 ساعت مانده به شروع اشپزی حبوبات را خیس کنید. در این ساعات 3 مرتبه اب ظرف را تعویض کنید. اینکار باعث میشود. نفخ حبوبات به خوبی کم شود. توجه داشته باشید. هر کدام از حبوبات را در ظرفی جداگانه خیس کنید.
در ادامه طز تهیه اش رشته؛وقتی حبوبات به خوبی خیس خوردند. قابلمه ای را روی گاز بگذارید. درون ان 4 الی 5 لیوان اب را بریزید. وقتی اب به جوش امد. نخود و لوبیا را به ان اضافه کنید. بعد از گذشت 5 دقیقه که روی اب کف کرد. کف روی انرا بگیرید. در قابلمه را به طوری که کمی نیمه باز باشد روی قابلمه قرار دهید. به ان 45 دقیقه اجازه چخت دهید. بعد از ان یکی از نخود و لوبیا ها را با دست فشار دهید. تا از نرم شدن ان مطمئن شوید.
در ادامه طرز تهیه اش رشته؛سبزی اش را به خوبی پاک کنید. انرا بشویید. سپس ابکش کنید. بعد از انکه اب آن به خوبی رفت. سبزی را ریز خرد کنید. توجه به این کنید. که ( سبزی آش نباید ریز خرد شود. ) کنید. زیرا سبزی که بسیار خرد شود. در اش نمایان نمیشود.
طرز تهیه آش رشته مجلسی
به ادامه طرز تهیه اش رشته برویم؛پیازها را پوست بگیرید. انرا نگینی کنید. یک تابه را روی گاز بگذارید. درون ان به اندازه کافی روغن بریزید. هنگامی که روغن داغ شد. پیاز هارا اضافه و تفت دهید. تا جایی ادامه دهید که طلایی شود. در همین زمان که پیاز طلایی میشود. سیر را نیز ریز خرد کنید. به پیاز اضافه کنید. تا ان هم طلایی شود. سپس سیر و پیاز داغ را در بشقابی بریزید.
بلافاصله تابه را بررسی کنید. اگر روغن در تابه نبود مجددا روغن داخل تابه بریزید. حرارت را کم کنید. مقداری نعناع خشک را داخل تابه بریزید. انرا هم بزنید و تفت دهید. همینکه نعناع ها کمی تغییر رنگ دادند. تابه را از روی حرارت بر میداریم. انرا کنار بگذارید.
به ادامه طرز تهیه اش رشته. درون یک قابلمه کمی کمتر از نصف ان اب بریزید. انرا روی شعله زیاد قرار دهید. وقتی اب به جوش امد. عدس را ابکش کنید. انرا به قابلمه اضافه کنید. بعد از گذشت 5 دقیقه بقیه حبوبات را نیز به ان اضافه کنید. کمی انهارا هم بزنید. هنگامی که روی اب کف کرد. کف روی غذا را به خوبی بگیرید.
طرز تهیه اش رشته با کشک
در ادامه طرز تهیه اش رشته؛سبزی ها را جند دقیقه درون یک تابه تفت بدهید. بعد از انکه خامی سبزی را گرفتید. انرا به قابلمه اضافه کنید. بعد از گذشت 5 دقیقه نصف قاشق مرباخوری نمک را به مواد اضافه کنید. بعد از ان مواد را خوب مخلوط کنید. سپس نصفی از مواد سیر داغ پیاز داغ و نعنا داغ را به قابلمه اضافه کنید. در ادامه مقدار کمی زردچوبه را نیز به مواد بیفزایید.
در ادامه طرز تهیه اش رشته؛حدود 30 الی 45 دقیقه اجازه پخت دهید. بعد از انکه سبزی به طور کامل پخت. رشته را از وسط نصف کنید. انهارا به مواد اضافه کنید. انرا به طور مداوم هم بزنید. اینکار باعث نچسبیدن با مواد میشود. بعد از مدت 15 الی 20دقیقه بعد طعم آش را بچشید. اگر نیاز بود مجددا نمک و کمی فلفل سیاه به آش اضافه کنید.
در ادامه طرز تهیه اش رشته؛به اش نیم ساعت دیگر اجازه پخت دهید. در این فاصله کشک را بجوشانید. اش را درون ظرف دلخواه بریزید. انرا با کشک و سیرداغ و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. اش شما اماده است. نوش جان
کالری اش رشته
در ادامه طرز تهیه اش رشته؛به کالری آش بپردازیم. که به عوامل زیادی بستگی دارد. به میزان روغن مصرفی. یه مقدار سبزی و حبوبات میتواند زیاد یا کم شود. اما به طور میانگین در هر 100گرم اش حدود 140 کالری وجود دارد. همچنین دارای 5 گرم چربی 13 گرم پروتئین و 40 گرم کربوهیدرات و 8 گرم فیبر است.
این غذا به نسبت چربی مناسبی دارد. اما عزیزانی که بیماری قند دارند. باید مراقب کربوهیدرات این غذای خوشمزه مثل ماکارونی باشند. در مصرف این غذا زیاده روی نکنند. همچنین بعد از سرو این غذا ورزش هایی همچون پیاده روی یا شنا هرگز فراموش نشود. امیدوارم از طرز تهیه اش رشته لذت ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید