توضیحات
املت ایرانی رستوران سراشپز
املت ایرانی اصیل با گوجه تازه و تخم مرغ روز که از مرغ محلی بدست امده. همچنین با نان بربری تازه برای شما عزیزان سرو میشود.
املت با رب
املت با رب گوجه فرنگی که با نام املت ربی هم شهرت دارد یکی از انواع صبحانه های محبوب میان ایرانیان است.
برای درست کردن ان به روش رستوران سراشپز ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.
مهم ترین دلیل خوشمزه شدن املت قهوه خانه ای این است که رب گوجه فرنگی را به خوبی سرخ می کنند. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از ترکیب کردن رب گوجه فرنگی با ادویه باید تخم مرغ ها را اضافه کنیم.
بعد از ان تخم مرغ ها را یک به یک به تابه اضافه می کنیم . مقدار کمی نمک روی تخم مرغ ها می پاشیم.حالا تخم مرغ و رب گوجه فرنگی را چند دقیقه هم می زنیم.تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
املت اسفناج
آیا میدانستید اگر غذاهای شیرین مانند غلات یا پنکیک را برای صبحانه دوست ندارید.املت اسفناج میتوانند جایگزین خوبی برای وعده صبحگاهیتان باشند؟
این املت یک غذای خوشمزه و سالم است که با ترکیب اسفناج با تخممرغ و پنیر سفید تهیه میشود. دارای انواعی از ویتامینها و مواد مغذی مفید است که برای بدن ما مناسب هستند.
تخممرغ پروتئین باکیفیت بالایی دارد و اسفناج طیفی از مواد معدنی و ویتامینهای ضروری را فراهم میکند. تخممرغها را در یککاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. اسفناج،پیاز سبز و نمک را به کاسه اضافه کنید . خوب مخلوط کنید. مایه شما باید بیشتر حاوی “اسفناج” باشد نه “تخممرغ”! یک ماهیتابه را روی اجاق قرار دهید، روغن را اضافه کنید . حرارت شعله را روی متوسط قرار دهید.
مایه را توی یک تابه نچسب ریخته و بگذارید 1-2 دقیقه بپزد. بعد از اینکه تخممرغها، کمی سفت شدند. و به حالت نیمپز درآمدند. طرف دیگر مایه را برگردانید تا بپزد. وقتی تخممرغها پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید . بلافاصله سرو این املت در رستوران سراشپز ایران درست و عرضه میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.