توضیحات
خورش قیمه رستوران سراشپز
خورشت قیمه که یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است .
در رستوران ما با گوشت تازه روز همچنین حبوبات تازه و سیب زمینی سرخ و تهیه میشود. که میتواند خاطره ای خوش را از رستوران ما برای شما به یادگار بگذارد.
طرز پخت خورش قیمه
خورش قیمه یکی از غذاهای محبوب ما ایرانیان است و دستور پخت متافتی دارد از این رو ما مقاله ای در مورد طرز تهیه خورش قیمه تهیه کردیم که میتوانید ان را مشاهده کنید.
کالری خورش قیمه
این غذا یک غذا سنتی ایرانی و یکی از معروف ترین غذاهای ملی ایران است. کلمه قیمه به هر گوشتی اطلاق می شود که مکعبی شود.
این غذا در بین ایرانیان محبوب است .که تقریبا همه آن را دوست دارند.این غذا دارای ویتامین های A، C، E است.و قدرت عمومی بدن را بهبود می بخشد. هر 115 گرم نزدیک به 200 کالری، 10 گرم پروتئین، 1 گرم چربی،26 گرم کربوهیدرات، 10 گرم فیبر غذایی وجود دارد. این غذا سرشار از اسیدهای آمینه، کلسیم، آهن، منیزیم،فسفر، پتاسیم و ویتامینC می باشد . شامل گوشت بره می باشد که دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی می باشد.
یک فنجان از این غذا 307 کالری دارد.برای آنکه کالری این غذا کاهش پیدا کند. چند نکته باید هنگام پخت ان توجه کنید. اول پیاز را خوب تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود، چون طعم پیاز سرخ شده روی خورش بسیار تاثیر می گذارد. حتی میتوانید به جای یک عدد پیاز از 2 عدد پیاز استفاده کنید. تا طعم پیاز سرخ شده مشخص شود و اما نکته اصلی اینجاست که باید به مقدار بسیار کمی روغن استفاده کنید. همچنین از رب نیز استفاده نکنید و گوجه فرنگی را پوره کنید. در این صورت هم خاصیت بیشتری دارد و هم نمک و روغن کمتری دارد. همچنین مقدار نمک را نیز در غذا کنترل کنید زیرا که برای سلامتی بهتر است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.