توضیحات
حلیم مخصوص رستوران سراشپز ایران
حلیم مخصوص بهترین وعده برای شروع روز است. که یک صبحانه مقوی ایرانی است .که همه روزه در رستوران ما تهیه میشود .و از بهترین گوشت روز برای تهیه حلیم استفاده میکنیم .و دارچین و کنجد روغن محلی به ان اضافه میکنیم.
خواص حلیم
حلیم خوراکی سرشار از گندم است. که علاوه بر خاصیت سیرکنندگی بالا، منبع بسیار خوب روی منیزیم، آهن و نیاسین است. معمولا برای تهیه آن، از گندم سبوسدار استفاده میکنند .که به دستگاه گوارش کمک زیادی میکند.
علاوه بر ان فیبر موجود در گندم سبوسدار با کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون کنترل قندخون و کاهش احتمال لخته شدن خون ارتباط دارد . باعث سلامت قلب و کاهش بیماریهای قلبی میشود.
مضرات حلیم
کره و روغن را فراموش کنید. اگر حلیم را از بیرون تهیه میکنید، نگذارید روی آن روغن اضافی بریزند.زیرا در این صورت میزان کلسترول دریافتیتان افزایش مییابد. که اگر چربی خون بالا داشته باشید، بسیار مضر است.
هرگز پودر نارگیل نیز به حلیم اضافه نکنید زیرا بر خلاف تصور، مملو از اسیدهای چرب اشباع است.و میتواند چربی خونتان را بالا ببرد. که ما این هارا در رستوران رعایت میکنیم همچنین افزودن شکر موجب افزایش وزن و چاقیتان میشود. به علاوه مصرف شکر یا مواد شیرین به مقدار زیاد موجب بالا رفتن تریگلیسیرید خون شده و به سلامت قلب و عروق لطمه میزند.
در مقابل افرادی که به حلیمشان شکر اضافه میکنند. بعضیها نیز عادت دارند به آن نمک بزنند. که در صورت بالا بودن فشار خون بهتر است این عادت را ترک کنند.
کالری حلیم
کالری حلیم گندم معمولی در یک کاسه ۱۵۰ واحد انرژی است اما اگر با یک قاشق شکر، یک کف دست نان و روغن مصرف شود. ۳۵۰ تا ۳۰۰ کالری انرژی خواهد داشت. بهتر است حلیم را با گندم سبوس دار یا با جوانه گندم تهیه کرده و کم روغن و بدون شکر مصرف کنید. که در رستوران با جوانه گندم درست میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.