طرز تهیه کباب کوبیده. را برسی کنیم. مگر میتوان ایرانی بود و طرز تهیه کباب کوبیده؛را دوست نداشت؟ کباب هم مثل سبزی پلو با ماهی و دیزی یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است. که کمتر کسی است. عاشق این کباب کوبیده؛خوشمزه نیست. این غذای خوشمزه نکات و ریزهکاریهایی دارد. که اگر آنها را بدانید. یک کباب کوبیده؛عالی و رستورانی در منزل درست میکنید.
طرز تهیه کباب کوبیده برگرفته. از کباب قفقازی است. سوغات سفرهای ناصرالدین شاه از اروپا میباشد. و در طول زمان پس از تغییراتی در ایران شد. با نام کباب کوبیده؛تغییر پذیر شد. یک مورد در تهیه کباب مهم است. اینکه اگر میخواهید چلو کباب را به روش رستورانی در خانه طبخ کنید. به هیچ عنوان از جوش شیرین و زردچوبه استفاده نکنید.
نحوه اماده سازی جالبی دارد. طرز تهیه کباب کوبیده. نرم و آبدار و خوشمزه در منزل به روش حرفهای و دقیقا شبیه آنچه که کبابزنهای حرفهای در کباب فروشی و رستورانها درست میکنند. کار چندان آسانی نیست. حتما شما هم میدانید که رستوران دارها، ترفندهایی دارند. که این غذا بی نظیر و بدون ریزش تحویل مشتری می دهند. ترفندهایی که گاهی هر سرآشپزی حاضر به افشای آنها نیستند. اما میتوان آنها را بدست آورد. با دانستن ترکیب ادویه کباب ، فوتوفنها و نکات مهم و طلایی این غذای سنتی و لذیذ که ما اموزش میدهیم. به راحت ترین روش در منزل درست کنید.
طرز تهیه کباب کوبیده
مواد لازم برای طرز تهیه کباب کوبیده. برای 4 نفر:
گوشت | 800 گرم |
گوجه | 5 عدد |
پیاز اب گرفته | 150 گرم |
دنبه | 50 گرم |
کره | 30 گرم |
ادویه | در توضیحات |
زعفران | به دلخواه است |
کباب کوبیده ایرانی
برای تهیه کباب رستورانی ابتدا 400 گرم گوشت راسته گوسفندی را به همراه 400 گرم گوشت قلوه گاه گوساله و دنبه گوسفندی داخل چرخ گوشت می ریزیم . دو مرتبه چرخ می کنیم . تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده. گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب و جادار قرار می دهیم. در ادامه در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم . با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم. سپس آب پیاز را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و کنار می گذاریم.
طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش
در ادمه طرز تهیه کباب کوبیده. پیاز را به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. تا به اصلاح چلوکبابی ها شیرین شود، سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم.
مواد را باید به خوبی ورز دهیم. تا گوشت منسجم شود. به طوری که حالت چسبناکی پیدا کند که وقتی مایه کباب را از داخل کاسه بلند می کنید تکه تکه نشود . همه گوشت به صورت یکدست بلند شود.
در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده. مواد را خوب ورز دهید. تا مایه کباب یکدست و کاملا منسجم شود. سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت 2 ساعت به مایه کباب در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت 2 ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
برای سیخ کردن. ابتدا سیخ های پهن مخصوص کباب را با آب پیاز خیس می کنیم. سپس به اندازه یک پرتقال کوچک از گوشت بر می داریم . سیخ را بین گوشت قرار می دهیم و آنرا روی سیخ پهن می کنیم.
پس از سیخ کردن کباب با انگشت روی گوشت نقش می اندازیم. این کار علاوه بر اینکه باعث می شود کباب مغز پخت شود، به زیبایی ظاهری کباب نیز کمک می کند. حال نوبت به سیخ کردن گوجه میرسد. گوجه را نیز به سیخ میکشید.
منقل ذغال را با ذغالی یکدست و کاملا روشن کرده . سپس سیخ ها را به آرامی روی منقل می چینیم. پس از آنکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکنواخت بپزند.
طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده
وقتی زمان تهیه کباب کوبیده. به پایان رسید. کره را روی بخار آب ذوب می کنیم . به همراه زعفران با یک برس تمیز روی کباب ها می مالیم. این کار علاوه بر اینکه کباب ها را زیباتر می کند. باعث خوشمزه تر شدن کباب می شود. سپس انرا با برنج با نان سگک میل کنید. نوش جان
کالری کباب کوبیده
هر یک سیخ با 100 گرم وزن، حدود 268 کالری انرژی دارد. که بخش عمده آن (172) از چربی ان تامین میشود. همچنین دارای 27 گرم پروتئین میباشد. گوشت گوسفند در کنار پروتئین ترکیبات مغذی زیادی دارد از جمله آهن، ویتامین B12، منیزیوم، پتاسیم و سلنیوم است. همچنین میزان چربی ان به میزان مره و چربی گوشت متغیر است.
در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده باید توجه کنید. با توجه به اینکه این غذا دارای چربی هست. بافت خود گوشت از نوع چرب است. و در اخر بر روی کره خوابانده میشود. بهتر انکه در خانه درست کنید. کمتر از رستورانها تهیه کنید. همچنین در سرو ان به طور گسترده و زیاد صرف نظر کنید.
کباب کوبیده بدون سیخ
کباب در فر یکی از غذاهای بسیار محبوب در میان مردم در کشور است . برای افرادی که مکان سرو در منقل ذغال را ندارند مناسب می باشد. همچنین این نوع تهیه دیدن. با توجه به اینکه در اخر در کره خوابنده نمیشود. برای بدن مفیدتر میباشد. انرا به اسان ترین شکل اموزش میدهیم. مواد مورد نیاز برای تهیه این کباب:
گوشت | 650 گرم |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
کره | 20 گرم |
ادویه | در توضیحات |
گوجه | 4 عدد |
نخست پیاز را رنده کرده. حال آب اضافی پیاز را میگیریم. داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس گوشت را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. مواد کباب را به خوبی ورز میدهیم. تا حالتی چسبنده و منجسم پیدا کند. سپس مایه کباب را 10 دقیقه ورز میدهیم.
مایه کباب را لول میکنیم. سپس کباب ها را به همراه مقداری گوجه فرنگی را درون ظرف فر به همراه کره میگذاریم. و روی انرا با فویل میپوشانیم. در ادامه فر را با بالاترین درجه روشن می کنیم. بعد از اینکه فر به خوبی گرم شد. سینی فر را درون فر قرار میدهیم . بعد از اینکه یک سمت کباب ها برشته شود،. آنها را به آرامی بر میگردانیم .تا سمت دیگرشان نیز برشته شود. و به طور کامل در فر بپزد. بعد از اینکه طرف دیگر ان نیز برشته شد. از سینی فر خارج کنید. میتوان را با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان لذت انرا ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید