پیتزا بیکن یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیایی مثل پیتزا پپرونی و لازانیا می باشد .تاریخچه اصلی پیتزا بیکن به کشور ایتالیا بر می گردد. پیتزاهای اولیه با خمیر پیتزا، سس گوجه فرنگی و مقداری پنیر پیتزا طبخ می شد . به همراه چند برگ ریحان تازه با گذر زمان انواع مواد مختلف بر روی آن قرار داده . امروز در سرتاسر جهان انواع مختلف پیتزا با مواد مختلف را پیدا میشود. که هر کدام از این پیتزاها دارای طعم و مزه ای خاص می باشد.
در این مقاله قرار است تا به طرز تهیه پیتزای پیتزا بیکن از فست فودی ها بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز از طرفداران این پیتزای خوشمزه هستید. دوست دارید تا آن را به سادهترین شکل در خانه درست کنید. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. خوشمزگی پیتزا به عوامل زیادی بستگی دارد.
یکی از مهم ترین آنها خمیر پیتزا است. قراره هم خمیر را به ساده تربن روش درست کنیم. و هم خود پیتزا بیکن را برای شما عزیزان اموزش دهیم. بهترین کار انکه این غذا را در خانه درست کنید. زیرا هم اقتصادی تر و هم سالم تر میباشد. در این صورت شما از بهترین مواد استفاده میکنید. در صورتی که در صورت دیگر 100درصد یقین ندارین.
پیتزا بیکن چیست
بیکن، برشهای لذیذ و خوشمزه دارای چربی گوشت است. که معمولاً در صبحانه، پیتزا یا غذاهای دیگر استفاده میشود. در واقع بیکن، گوشت با نمک یا خشک شده .که با روشهای خاصی ماندگاری آن افزایش یافته و دودی میشود. به این صورت که اول گوشت میپزد. سپس در محلولی از نمک، نیترات و گاهی اوقات شکر خیس میشود. نیتراتها نه تنها برای حفظ رنگ بلکه به عنوان یک عامل نگهدارنده برای کاهش ترشیدگی در چربی و از بین بردن باکتریها نیز استفاده میشوند.
بیکن تازه قبل از مصرف، پخت میشود. نوع محل و منطقه، به شکلهای مختلفی مورد استفاده ان تاثیر میگذارد. مثلا در انگلیس، بیکن را در کنار ظرف صبحانه قرار میدهند. و در کشورهای اسلامی در کنار برخی از خوراکها سرو میکنند. از آنجائیکه بسیاری از مردم دنیا بهخصوص کشورهای مسلمان بنا بدلایل مذهبی و یا رژیمهای غذائی نمیتوانند. از گوشت خوک استفاده نمایند. در سالهای اخیر محصولی با نام «بیکن» و همین روش پخت، اما با استفاده از گوشتهای دیگر مانند گوساله، گوسفند، بوقلمون و مرغ تهیه و روانه بازارهای جهانی و مورد استفاده قرار میگیرد.
طرز تهیه خمیر پیتزا فوری
مواد لازم برای خمیر پیتزا بیکن:
آرد | 300 گرم |
اب ولرم | 180 میلی لیتر |
روغن زیتون یا کنجد | 5 قاشق غذاخوری |
مخمر | 4.5 گرم |
شکر و نمک | نصف قاشق چاییخوری |
برای طرز تهیه پیتزا بیکن درون یک ظرف مخمر را به همراه شکر و نمک می ریزیم. سپس آب را به آن اضافه کرده . در حدی که مواد ترکیب شوند. با هم مخلوط می کنیم، سپس آن را کنار می گذاریم تا کف کند.
آرد را درون یک کاسه دیگر یک یا دو مرتبه الک می کنیم. پس از اینکه مخمر به عمل آمد. آنرا به کاسه حاوی آرد اضافه میکنیم. شروع به ورز می کنیم. به تدریج روغن زیتون یا کنجد را اضافه کرده و با هم 5 دقیقه ورز می دهیم.
روی خمیر را با فویل میپوشانیم. و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا به عمل آید. وقتی خمیر پف کرد. آن را برای 30دقیقه دیگر در جای گرم قرار می دهیم. تا اندازه خمیر تقریبا دو برابر شود.
وقتی خمیر وَر آمد. آنرا روی سطح کار منتقل می کنیم. سپس هوای درون خمیر را می گیریم و آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حال خمیر شما برای پیتزا بیکن اماده است. توجه داشته باشید که از خمیر اماده هم میتوانید استفاده کنید.
نحوه پخت پیتزا بیکن ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه پیتزا بیکن:
سس گوجه فرنگی | 2 الی 3 قاشق |
بیکن گوشت یا مرغ | 6 یا 7 ورق |
پنیر پیتزا | به مقدار سلیقه خود |
ادویه | در توضیحات |
فلفل یا زیتون | بسته به سلیقه برای تزیین |
برای تهیه پیتزا بیکن خمیری که اماده کردیم. هر قسمتش را روی ظرف پخت که از قبل چرب کرده ایم می گذاریم . با دستان خود از مرکز به سمت لبه ها باز می کنیم. سپس تمام سطح را با سس گوجه فرنگی می پوشانیم. پنیر پیتزا را می پاشیم.
بیکن یا سوسیس را روی آن ریخته . دوباره پنیر پیتزا را روی آن می پاشیم. سپس برای قشنگی روی ان زیتون یا فلفل میریزیم. درون فری که از قبل با دمای 220 تا 230 درجه سانتی گراد گرم شد. به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم.
وقتی پنیر کاملا ذوب شد . لبه های پیتزا ترد شد. پیتزا بیکن حاضر است . آن را به صورت گرم سرو می کنیم.نوش جان همراه خانواده میل کنید.

کالری پیتزا بیکن
پیتزا یک غذای محبوب ایتالیایی است . که از یک خمیر گرد است. که با گوجه فرنگی، پنیر و غالبا مخلفات دیگر ترکیب میشود . سپس در درجه حرارت بالا میپزد.
به طور معمول در هر 10 گرم پیتزا بیکن 270 کالری وجود دارد. دارای 10 گرم چربی و 33 گرم کربوهیدرات میباشد.
ارزش غذایی و کالری پیتزا بیکن میتواند. براساس ترکیبات، روش پخت آن، خمیر و اندازهی برش پیتزا به میزان قابل توجهی متفاوت باشد. یک برش کوچک از کل یک پیتزای پنیری (یک هشتم معادل تقریبا 80 گرم) حدود 200 کالری را تامین میکند.
این در حالیست که اگر این برش بزرگتر باشد. (یک پنجم یا 105گرم) پیتزای شما حدود 300 کالری یا بیشتر خواهد داشت. از این رو به میزان مصرف این نوع غذاها در ماه توجع کنید. زیرا دارای چربی زیاد هستند.
لیست انواع بیکن
به گوشت خوک نمک سود شده. همچنین مانده شده. که گاهی اوقات ممکن است شیوه عمل آوری آن بصورت دودی یا خشک کردن باشد گویند. در امروزه انواع مختلفی از بیکنها وجود دارد. که با گوشت گوساله، مرغ یا بوقلمون تهیه میشود. یکی از انواع بیکن بیکن ایرلندی اسپریچو است. با استفاده از گوشت گوساله مرغوب، چربی طبیعی و بهترین ادویه های خارجی و بالاترین کیفیت تهیه میشود.
بیکن ترکیه از گوشت بوقلمون تهیه میشود. یک گزینه خوب برای افرادی است .که به دنبال یک جایگزین سالمتر و کمچربتر هستند. این بیکن طعمی ملایمتر و پروتئین بیشتری دارد. بیکن گیاهی از مواد گیاهی مانند سویا یا نخود تهیه میشود و برای گیاهخواران و وگانها گزینهی مناسبی است. در کشور خودمان ایران هم شرکت هایی هستند. که بیکن تازه و خوبی درست میکنند.
دیدگاهتان را بنویسید